Abafoods

Isola Bio este lider in productia de bauturi ecologice vegetale. Specializati in productia de bauturi organice extrase din cele mai importante cereale și leguminoase, printr-o metodă exclusivă și patentata care mentine toate aromele și valoarea nutritivă a materiilor prime.

Taste of Nature

Aruncă o privire mai atentă la batoanele noastre. Tot ce vezi vine direct din natură. Nimic artificial, nici de umplutură și fără substanțe chimice cu nume greu de pronunțat precum sunt de digerat. Din Himalaya și până la tropice am ales cele mai bune ingrediente, nemodificate genetic și 100% certificate organic.

La Finestra sul Cielo

La Finestra sul Cielo a început să promoveze încă din 1978 produsele alimente provenite din agricultura ecologică. Acest lucru a fost realizat prin selectarea atentă a ingredientelor în folosul consumatorilor și prin respectarea mediului înconjurător. Compania nu folosește la realizarea produselor sale ingrediente precum zahărul, laptele și produsele lactate, chiar dacă acestea provin din agricultura ecologică.

Cerealvit

Cerealvit este primul producator italian de cereale pentru micul dejun. Cu o experienta de 30 de ani, Cerealvit produce alimente sanatoase, naturale care pastreaza toate bunatatea si bogatia nutritionala a cerealelor. Astazi Cerealvit produce o linie completa de cereale pentru micul dejun, atat conventionale cat si organice, de mare valoare nutritiva, fara gluten sau fara zahar. Cu ingrediente traditionale sau ecologice, produsele Cerealvit au fost intotdeauna sinonime cu bunatatea naturala si lipsa de produse chimice, cum ar fi arome, conservanti etc. Porumbul italian este cultivat in mod traditional, fara organisme modificate genetic. Este solutia ideala pentru un mic dejun sanatos si hranitor, bogat in substante nutritive si saraca in grasimi.

Produsele fara gluten sunt recunoscute de catre Ministerul Sanatatii si de catre Asociatia Italiana a Celiacilor.

Pierpaoli

Produsele Pierpaoli sunt certificate Eco Bio de catre ICEA - N 112 BC 041. Respecta standardele internationale privind interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale “STOP ANIMAL TESTING”- controlate de ICEA prin LAV N. 032. Toate produsele sunt: - testate dermatologic, - concepute pentru a reduce riscul alergiilor, - contin parfum din ulei esential natural, fara alergeni, - testate pentru continutul de metale grele (nichel, crom si cobal).