0 item(s) 0,00 RON
Nu aveți nici un produs în coș.
Comenzi telefonice de produse bio

Mai Multe Vizualizări

Comenzi telefonice: (021) 318 19 01

Ulei bio de cocos virgin 300g (produs vegan)

Producator: La Finestra sul Cielo

Prezentare Rapidă

Ulei bio de cocos virgin 300ml (produs certificat vegan)
Produs nouProdus promo

Disponibilitate: În Stoc

Preț Normal: 35,85 RON

Preț Special: 32,26 RON

(TVA inclusa)

Detalii

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). 

Este ideal si pentru gatit, fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte. Uleiul de cocos este rezistent la temperaturile inalte (cca.180 grade Celsius) ceea ce il face potrivit si pentru prajire, fiind foarte popular in bucataria orientala deoarece confera o aroma delicioasa de cocos mancarurilor gatite cu acest ulei.

La temperaturi mai mici de 22C produsul se prezinta in stare solida, iar la temperaturi mai mari de 22C devine lichid.

Uleiul de cocos are multiple intrebuintari, atat ca aliment cat si ca ingredient in cosmetica. Poate fi consumat ca atare, tartinat pe o felie de paine, la preparate dulci sau sarate. Consumat ca si supliment alimentar, una sau doua lingurite pe zi.

Promotie valabila in limita stocului disponibil, in perioada 04.05.2017 - 31.05.2017.

Termen de valabilitate produs 23.08.2018.

Informații Suplimentare

Gramaj: 300 g
Producator La Finestra sul Cielo
Produs in Italia
Caracteristici

Virgin

Certificat Vegan

Certificari

Agricultura non UE

Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat 8473

Declaratie nutritionala

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 3700kj / 900kcal

Grasimi: 100g (din care grasimi saturate 87g),

Carbohidrati: 0g (din care zaharuri 0g),

Proteine: 0g,

Sare: 0g.

Ingrediente

*ulei de cocos virgin (Cocos nucifera). 

*ingrediente de agricultura ecologica.

Alergeni Poate contine urme de soia, fructe in coaja, cereale cu gluten si arahide.
Modalitate de utilizare Uleiul de cocos are multiple intrebuintari, atat ca aliment cat si ca ingredient in cosmetica. Poate fi consumat simplu, tartinat pe o felie de paine, la preparate dulci sau sarate. Consumat ca si supliment alimentar, una sau doua lingurite pe zi.
Pastrare si conservare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de surse de lumina si caldura. La temperaturi mai mici de 22C produsul se prezinta solidificat, iar la temperaturi mai mari de 22C devine lichid.

Etichete Produs

Alte persoane au marcat acest produs ca:

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.