Legume proaspete romanesti naturale - acum pe biomania.ro

Legume proaspete romanesti naturale - acum pe biomania.ro

12.04.2013 10:13

Va mai amintiti gustul bun si sanatos al legumelor din copilarie? Legume si verdeturi romanesti, crescute doar cu apa si soare, fara pesticide si ingrasaminte chimice?

1 

Noi l-am regasit odata cu Legumele si verdeturile proaspete naturale.

Am cules cu grija legume si verdeturi, ceaiuri, plante aromatice si medicinale. Fiind in perioada de conversie (trecerea de la agricultura conventionala la cea ecologica; pe durata acestei perioade, operatorul este obligat sa aplice regulile din agricultura ecologica, dar produsele recoltate nu pot fi comercializate cu declaratia de produs ecologic), cultivarea si irigarea se fac cu invazie minima, plantele fiind udate lent, prin picurare. Semintele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificarile genetice si tratarea cu substantele chimice.

Totul este cultivat in ritm natural, fara fortare, de aceea ofertele variaza de la o saptamana la alta, in functie de ceea ce se coace in gradina. Bio Mania sustine producatorii romani si, de aceea, am decis sa va oferim saptamanal, Legume si Verdeturi proaspete.

Legumele si verdeturile sunt livrate, de regula, in aceeasi zi in care sunt culese.

Pe fiecare punga veti gasi continutul si data la care a fost culeasa planta. Livrarea se va face in fiecare zi de marti a saptamanii, pentru comenzile primite pana inclusiv vineri.

Comenzile primite ulterior se vor livra saptamana urmatoare, in acelasi regim.

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania