Dacă sunteți în autoizolare vă rugăm să selectați plata online, prin card. Dorim să evităm contactul dintre curier și persoanele aflate în autoizolare, conform legii, acestea nu pot avea contact direct cu alte persoane.


Va multumim anticipat daca ne precizati acest aspect pentru a ne lua masurile de protectie necesare!

Tort cu fulgi de ovaz bio

13.11.2009 16:21

Ingrediente: -300g fulgi de ovaz Cerealvit -1 litru lapte LaDorna 1,5% grasime -1 lamaie -1 portocala -zahar brun -stafide -vin alb sec -2 oua -sare -1 pliculet drojdie uscata Se inmoaie fulgii de ovaz in lapte. Se amesteca coaja de lamaie si de portocala taiata in bucatele mici, zahar dupa gust si o mana de stafide hidratate in prealabil in vin alb sec. Se adauga in aceasta compozitie ouale, o priza de sare si drojdia uscata. Se pune compozitia intr-o forma de tort tapetata cu faina si se introduce la cuptor. Se coace la 180 grade timp de 40-50 de minute. Se savureaza!

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Blugento Admin