Mai Multe Vizualizări
Făina de porumb (malaiul) este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Porumbul a fost adus în Europa odată cu descoperirea Americii. Are numeroase calități nutritive și poate fi măcinat cu diferite granulații. Mălaiul obținut din porumb se foloseste pentru mămăligă, in prepararea pastelor tip gnocchi, sau a altor produse de panificație.
Se obtine mamaliga traditionala, tip Bramata.
Produs fara gluten, vegan.
Modalitate de preparare: pentru 1 kg de faina de porumb (malai) se recomanda folosirea a 4 litri de apa si 1-2 linguri de sare grunjoasa (sau dupa gust). Se adauga sarea in apa rece si apoi, in ploaie, se adauga malaiul, amestecand rapid pentru a nu se forma cocoloase. Dupa cca 40 minute, se rastoarna mamaliga pe un fund de lemn.
Pret promotional valabil in perioada 02.06.2023 - 02.07.2023.Oferta valabila in limita stocului disponibil.Termen de valabilitate produs 12.07.2023.
Produs in | Italia |
---|---|
Gramaj: | 1000g |
Ingrediente | *Faina de porumb bio. *din agricultura ecologica |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1440kj / 340kcal Grasimi: 1.0g (din care grasimi saturate 0,2g), Carbohidrati: 74g (din care zaharuri 0,6g), Proteine: 6,6g, Fibre: 4,1g, Sare: 0g. |
Caracteristici | Fara gluten Vegan |
Certificari |
Agricultura Italia Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 1661 Inregistrat VeganOK |
Modalitate de utilizare | Pentru 1 kg de faina de porumb (malai) se recomanda folosirea a 4 litri de apa si 1-2 linguri de sare grunjoasa (sau dupa gust). |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de caldura si lumina. Dupa deschidere, se va pastra in loc uscat si racoros |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă