Mai Multe Vizualizări
Fulgii de drojdie de bere sunt foarte ușor de inclus, deoarece sunt în dieta ta la fiecare masă. Gustul sau savuros si usor sarat il face ideal in loc de branza sau alte toppinguri pe paste, supe si salate. Deosebit de potrivit pentru vegani pentru a înlocui parmezanul și ideal pentru toată lumea datorită aportului de vitamine B.
Fulgii de drojdie de bere se obtin prin cultivarea unor tulpini alese de Saccharomices Cerrevisiae (drojdie de bere) pe melasa de sfecla, un sol bogat în mod natural în carbohidrați și substanțe nutritive, care sunt factori esențiali de creștere pentru drojdie.
Ulterior este uscat și redus sub forma de fulgi, dar fără adăugarea de îndulcitori.
Trebuie consumat intotdeauna crud pentru a-si mentine toate proprietatile nutritive, fiind de fapt o sursa excelenta de vitamine B, aminoacizi esentiali, fibre si fier.
Totuși, printre efectele benefice ale unui tratament pe bază de fulgi de drojdie de bere, principala este reechilibrarea florei bacteriene intestinale.
Neavând putere de fermentare, nu poate fi folosit pentru dospit, ci doar ca supliment nutritiv sau ca potențiator de aromă în loc de brânză, de exemplu, pentru a adăuga aromă și gust mâncărurilor vegetariene și vegane.
Proprietățile și beneficiile drojdiei de bere
Drojdia de bere uscată este mai bogată în nutrienți decât drojdia proaspătă. Este o sursa de proteine cu valoare biologica mare si in special de vitamine B, care ajuta la reglarea metabolismului si sunt utile intregului sistem tegumentar (par, piele, unghii...). Este, de asemenea, o sursă de săruri minerale prețioase, inclusiv magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu și seleniu. Are o actiune remineralizanta si ajuta la combaterea oboselii.
Drojdia inactiva este numita “proteina vegetarienilor”, deoarece este o sursa bogata de proteine complete, avand peste 55% proteina de calitatate.
Drojdia de bere este bogată în fibre și proteine, fiind produsul potrivit dacă doriți să beneficiati de acesti nutrienți.
Veg + asigura echilibrul potrivit pentru o dietă vegetariană, dar și pentru cei care iubesc natura.
Fără adăugarea îndulcitorilor, este uscată printr-un proces care asigură spargerea peretelui celular pentru a permite o asimilare completa a substantelor nutritive continute.
Drojdia de bere special cultivată pentru consumul uman, spre deosebire de produsul secundar recuperat la sfârșitul unei fermentații alcoolice, are un gust natural dulce și plăcut și, prin urmare, nu trebuie supusă altor proceduri, care îi pot altera calitățile nutritive.
Produs vegan, cu continut scazut de sare.
Constituie o sursa naturala de vitamine si saruri minerale.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de gluten, soia, fructe in coaja si seminte de susan. |
Gramaj: | 200g |
Ingrediente | Fulgi drojdie de bere inactiva (Saccharomices Cerevisiae) uscata, fara putere de fermentare. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1455kj/346kcal; Grasimi: 4.8g (din care acizi grasi saturati: 0.7g); Carbohidrati: 18g (din care zaharuri: 0g); Proteine: 49g; Fibre: 18g, Sare: 0,15g; Tiamina (Vit. B1): 20mg (1818%*), Niacina (Vitamina PP): 11mg (69%*) Acid Pantotenic (Vitamina B5): 2.5g (42%*) Riboflavina (Vitamina B2): 0.33mg (24%*) Acid folic (Vit. B9): 213 µg (107%*) Fosfor: 860mg (123%*) Magneziu: 130mg (35%) *Valori Nutritive de Referinta. |
Caracteristici | Produs vegan Sursa de fibre Bogat in proteine Continut ridicat de Vitamina B1 si B9 |
Modalitate de utilizare | Se foloseste nepreparata termic ca un condiment pentru cereale, mancaruri, legume, supe. Nu se foloseste pentru mancaruri care se coc sau pentru dospire. Se recomanda a nu se depasi zilnic cantitatea de 6 lingurite. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă
Vă recomandăm:
-
-50%
Preț normal: 31,51 RON
Preț Special: 15,75 RON
(-14,46 RON)