Mai Multe Vizualizări
Gnocchi seamănă oarecum cu pastele, dar sunt preparaţi din cartofi şi au devenit unul dintre produsele emblemă ale bucătăriei italiene. Contin 10% quinoa. Gnocchi se fierb în multă apă clocotită, cu sare, exact ca pastele. Pot fi serviţi cu sosuri variate: pesto, sosuri de roşii, sosuri albe, sos de smântână.
Mod de preparare:
1.Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti.
2.Alternativ, puteti praji gnocchi 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei sau unt, pana devin aurii. Se pot combina cu diferite sosuri făcute din roșii, brânzeturi, unt, smântână, cu ciuperci sau diferite legume.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de soia. |
Gramaj: | 400 g |
Ingrediente | *cartofi rehidratati (70%) (apa, *fulgi de cartofi (*cartofi, *extract natural de rozmarin)), *quinoa (10%), *faina de porumb, *amidon din cartofi, *amidon din porumb, *faina de orez, sare, regulator de aciditate: acid lactic. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 654 kj / 154kcal Grasimi: 0,2g (din care grasimi saturate 0g), Carbohidrati: 36g (din care zaharuri 0,1g), Proteine: 1,6g, Fibre: 1,0g, Sare: 1,4g. |
Caracteristici | Fara gluten |
Certificari |
Agricultura UE/non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473 Certificat VEGANOK N. 0111 |
Modalitate de utilizare | Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si rece. Nu perforati ambalajul. Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in termen de trei zile. Produsul este ambalat in atmosfera protectoare. Pastrare:intr-un loc uscat si racoros. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă