Mai Multe Vizualizări
Masline bio Kalamon, cu samburi, preparate dupa o reteta greceasca: masline, otet de vin, ulei de masline, sare.
Ați putea spune măsline Kalamata șau măsline Kalamon, dar, indiferent de numele pe care îl folosim, vorbim despre același fel de măsline. Poate fi ușor confuz, dar măslinele negre, lucioase, cultivate în regiunea Peloponezului sunt numite fie Kalamata, după oraș, fie Kalamon, după varietatea măslinului. Oricare nume am folosi, înseamnă exact același lucru. Folosim Kalamon ca nume pentru măslinele noastre cultivate pe dealurile care privesc Golful Messinian, adica măsline de cea mai bună calitate.
Aceste măsline au dimensiuni mari, cu o textură netedă și plăcută și o aromă bogată. Maslinele Kalamon sunt fabuloase la gust, ele pot fi servite ca aperitiv înainte de cină, ca parte a unui meze de mâncăruri grecești, ca o gustare. Adăugate la felurile de mâncare gătite, măslinele Kalamon dau aromă și gust.
Măslinele Kalamon sunt foarte apreciate atât în Grecia, cât și în lumea largă. Sunt pregatite dupa o reteta traditionala greceasca.
Borcanul o data deschis, se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 3 luni. Maslinele contin samburi.
Greutate neta 360g, greutatea produsului scurs 200g.
Produs in | Grecia |
---|---|
Alergeni | Contine urme de cereale ce contin gluten. |
Gramaj: | 500g |
Ingrediente | *Masline Kalamon,apa, *otet de vin, *ulei de masline, sare. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valori energetice: 1211 kj / 268 kcal p> Grasimi: 28,2g (din care grasimi saturate:4,20g, grasimi mononesaturate: 21,7g, grasimi polinesaturate: 2,3g) Carbohidrati: 3,5g (din care zaharuri: 1,2g) Fibre: 2,3g ; Proteine: 1,1g; Sare: 3,3g. |
Certificari |
Agricultura UE Certificat ecologic GR-BIO-03 |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. Borcanul o data deschis, se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 3 luni. |
Producator | Sunita |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă