Mai Multe Vizualizări
Soba care în japoneză înseamnă „hrișcă” este denumirea tradițională pentru tăiței de hrișcă, unul dintre cele mai populare alimente din Japonia.
Fără gluten și preparat numai cu făină de hrișcă organică, fără a adăuga sare, gătit rapid, excelent atât în bulion cât și uscat, cald sau rece.
Soba La Finestra s-a născut în 1934, când inginerul fondator al companiei producătoare a proiectat și a construit o moară dedicată măcinării hrișcului.
Delicioasă și hrănitoare, cu o aromă tipică care amintește de alun, pentru a aduce autenticitatea tradiției japoneze la masă.
Noodles sunt un fel de paste vechi, asemanatoare cu taiteii subtiri, tipice bucatariei asiatice.
Gama cuprinde diferite tipuri de paste subtiri, din hrisca. Toate produsele din aceasta gama sunt certificate organic.
Spaghetinii bio subțiri de hrișcă fără gluten.
Sursa de fibre si proteine.
Produsul este confectionat in Japonia, dar materia prima, hrisca, nu provine din Japonia.
Mode de preparare: se fierbe apa, se adauga pastele soba si se fierb cca 5-6 minute, amestecand din cand in cand. Se stinge focul, cu vasul acoperit cu un capac, se lasa asa pentru cca 2 minute. Dupa care se scurg, se clatesc cu apa rece in mai multe randuri. Apoi se condimenteaza dupa gust.
Produs in | Japonia |
---|---|
Gramaj: | 200 g |
Ingrediente | *Faina bio din hrisca (100%). *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1500kj / 354kcal Grasimi: 3,0g (din care grasimi saturate: 0,3g) Carbohidrati: 66g (din care zaharuri: 1,1g) Proteine: 13g; Fibre: 5,9g; Sare: 0g. |
Caracteristici | Sursa de fibre Sursa de proteine Fara gluten 100% hrisca |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic JP-BIO-154 Inregistrat VeganOK |
Modalitate de utilizare | Timp de fierbere: 5/6 min. |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros, departe de sursa de lumina. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă