Mai Multe Vizualizări
Semintele de in (Linum usitatissimim) a fost cultivata in principal ca o resursa textila, iar de cateva decenii au fost descoperite beneficiile consumului ca hrana pentru oameni. Sunt bogate in acizi grasi Omega-3, cu beneficii pentru sanatatea inimii, a ochilor, dar si a sistemului nervos central.
70% din grasimile continute de semintele de in sunt polinesaturate.
Semintele de in sunt o sursa importanta de fibre alimentare.
Semintele de in au un continut ridicat de acid linolenic alfa care a transformat aceasta planta antica intr-un aliment modern miraculos. Acidul alfa linolenic este un tip de organism din care provin acizii grasi Omega 3, similari celor care se gasesc in pestii oceanici.
Pot fi consumate ca atare, sau rasnite, la micul dejun, in salate, in prepararea painii, a aluatelor dulci sau sarate.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | poate contine urme de susan, cereale cu gluten, soia si fructe in coaja |
Gramaj: | 500g |
Ingrediente | *seminte de in *ingrediente de agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 2132kj / 516kcal; Grasimi: 41,0g (din care acizi grasi saturati: 4,3g, acizi grasi mononesaturati: 7,4g, acizi grasi polinesaturati: 29,0g); Carbohidrati: 5,5g (din care zaharuri: 1,0g); Fibre: 23,0g; Proteine: 21,0g; Sare: 0,07g; Continutul de acid alfa linolenic (omega-3): 20,9g. |
Caracteristici | Bogat in acizi grasi Omega 3 Produs certificat Vegan |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat VEGANOK - nr. 0111 Certificat ecologic - IT BIO 014, Operator controlat nr. 7922. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros departe de surse de caldura. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă