Mai Multe Vizualizări
Cum se obtine: Siropul de orez La Finestra este obținut prin cea mai recentă metodă care utilizează enzime purificate pentru a transforma amidonul cerealelor în zaharuri mai simple. Cu această metodă, se obține un malț mai bogat în zaharuri simple decât malțurile tradiționale, fara orz.
Siropul de orez se obtine prin adăugarea de enzime purificate la orezul gătit. Enzimele descompun moleculele de amidon din cereale în maltoză dulce. Din următoarea preparare și filtrare se obține un sirop gros și foarte dulce.
Siropul de orez are avantajul ca nu cauzeaza fluctuatii bruste asupra nivelului de insulina, asa cum se intampla in cazul zaharului.
Instrucțiuni de utilizare: ideal pentru îndulcire și delicios pentru a se întinde pe pâine sau biscuiți.
Acest sirop se foloseste mai ales la gatit. Aroma sa placuta îl face înlocuitorul natural al zahărului din preparatele tip biscuiți, dulciuri și înghețată.
Un produs 100% natural, siropul din orez brun contine o serie de nutrienti, precum si mangan, vitamina B, fier.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | poate contine urme de gluten, fructe in coaja, soia, arahide |
Gramaj: | 400g |
Ingrediente | Apa,*orez (35%). *ingrediente de agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1321kj / 311kcal, Grasimi: 0,2g (din care saturate 0g), Carbohidrati: 77g (din care zaharuri 54g); Fibre: 0g, Proteine: 0,5g, Sare: 0,11g. |
Caracteristici | Certificat vegan |
Certificari |
Agricultura UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473 |
Modalitate de utilizare | Ca tare pentru a indulci bauturile preferate, ceai, cafea sau in diferite retete dulci. |
Pastrare si conservare | La loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va pastra la frigider. Produsul poate prezenta in mod natural cristalizare sau zone de separatie. Agitati bine inainte de utilizare. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă