Cum cumpar

Comanda prin telefon sau prin email

De luni pana vineri intre orele 9.00 si 17:30, poti suna la numerele de telefon:

021 318.19.01 (reteaua TELEKOM)

sau la

0756159305 (ORANGE)

si un operator biomania.ro iti va prelua comanda.

Vom solicita telefonic urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa de email, adresa de livrare, numar de telefon valid. Toate aceste informatii ne sunt necesare intocmirii comenzii si livrarii acesteia de catre firmele de curierat.

Sau mai simplu, nonstop pe email pe adresa:

office@biomania.ro.

NOU! pe Facebook accesand linkul aici

 

  Comanda online

 

Pasul 1 – Alege produsele

Pe pagina principala, selectati produsul dorit si apasati pe “ + adauga in cos”. Optional, daca produsul nu este pe stoc, il puteti adauga la Wishlist si veti primi un email cand produsul va fi pus din nou spre vanzare in magazin.

 

Pasul 2 – Cosul de cumparaturi

Veti fi redirectionati in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti vizualiza produsul ales de dvs., actualiza cantitatea si lista produselor pe care intentionati sa le comandati, sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Cand v-ati hotarat asupra produselor din “Cosul de cumparaturi”, apasati pe “Comanda”.

 

Pasul 3 – Cum comanzi

Puteti cumpara produsele biomania.ro logat ca si “vizitator” sau, daca aveti cont, ca utilizator. De asemenea, de pe aceasta pagina va puteti inregistra pentru a putea efectua comenzi pe site, un utilizator inregistrat beneficiind de un acces mai rapid la istoricul si statusul comenzilor.

 

Pasul 4 – Crearea contului si detaliile de facturare

Dupa introducerea datelor personale, puteti alege ca produsul sa fie livrat la adresa introdusa in formularul de inscriere sau la alta adresa, caz in care va trebui sa completati campurile formularului “Detalii de expediere”. Nu uitati sa completati si campul “telefon”, deoarece un angajat biomania.ro va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Datele dvs. sunt strict confidentiale, ele fiind necesare doar pentru a va putea livra produsele.

 

Pasul 5 – Modul de expediere

Va puteti alege modul de livrare, urban sau extraurban si puteti vizualiza taxele de livrare. Daca doresti, poti ridica direct de la noi comanda. Comenzile pot fi livrate si in afara tarii (prin curierat rapid). Pentru a obtine costul si termenul de livrare te rugam sa ne contactezi pe e-mail, la adresa: office@biomania.ro sau telefonic 021 3181901.

 

Pasul 6 – Detalii de plata

Puteti plati cu O.P. in contul firmei, cu numerar la livrare, sau cu cardul online, prin intermediul platformei Netopia, prin solutia integrata mobilPay. Mai multe detalii despre procesatorul mobilPay, aici.

 

Pasul 7 – Previzualizare comanda

Ultimul pas in definitivarea comenzii, unde puteti vizualiza si modifica numarul de produse comandate.

 

Pasul 8 – Definitivarea comenzii

In urma finalizarii procedurii, veti primi un numar de ordin, iar in scurt timp un email de confirmare cu detaliile comenzii dvs.

 

Procedura pentru comanda si livrarea legumelor si verdeturilor proaspete este urmatoarea:

  • in fiecare vineri dupa-amiaza va vom anunta ce produse proaspete vom avea la vanzare in saptamana urmatoare
  • Comanda de Joi pana Luni (la orele 16) – Livrare Marti
  • Comanda de Marti pana Miercuri (la orele 16) – Livrare Joi/Vineri
  • livrarile acestor produse le vom efectua doar in Bucuresti si imprejurimi

 

Returnarea produselor

Conform legislatie romanesti puteti solicita returnarea banilor pe produsele comandate, fara nici o explicatie, in termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii. (conform Ordonantei de Guvern nr. 34/2014 privind regimul judiciar al contractelor la distanta)

 

Informatii utile privind Autoritatea Nationala pentrun Protectia Consumatorilor a Municipiului Bucuresti:

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a Municipiului Bucuresti - ANPC

Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798 Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660 Fax: 021/310.63.80 E-mail: reclamatii.bucuresti@opc.ro, www.anpc.gov.ro
TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999 – linie telefonica cu apelare gratuita din reteaua ROMTELECOM, sau tel: 0219551.