Despre biomania.ro

Lansat in decembrie 2008, pionier in comertul online din Romania al produselor bio, www.biomania.ro este magazinul online cu cea mai mare gama de produse bio - produse bio de baza (ulei, faina, zahar), paste si sosuri bio, fructe si legume bio, cereale bio, lapte bio, alimente bio fara gluten, alimente dietetice, cosmetice bio, produse bio pentru curatenia casei, produse bio pentru ingrijire, mult apreciatele produse bio pentru copii (piureuri bio si sucuri bio de fructe, biscuiti bio fara zahar, cosmetice bio), jucarii ecologice, carti de specialitate.

Stii ce se intampla pe traseul producator - consumator cu produsele bio care ajung in farfuria ta? In ce spatii sunt depozitate, in ce conditii sunt transportate? Pentru ca stim cat de importante sunt aceste aspecte pentru a mentine calitatea produselor bio, si in 2018, ca in fiecare an, biomania.ro a obtinut recertificarea pentru depozitarea si transportul produselor bio. Produsele ecologice se depoziteaza in spatii special amenajate, separat de produsele conventionale, spatii in care se folosesc aparate cu ultrasunete pentru combaterea daunatorilor, fiind interzise substantele chimice.

Proces complex si riguros, certificarea produselor bio, a aparut ca urmare a nevoii consumatorului de a primi garantia calitatii produselor bio si a facut ca termenul “organic/ bio” sa poata fi folosit in mod legal, pentru a proteja consumatorul de informatii neadevarate, prin utilizarea sa excesiva.

Inca de la lansare din 2008, SC BIO MANIA SRL ce detine magazinul online www.biomania.ro a obtinut certificarea de comerciant de produse ecologice. Din respect pentru consumatorul de bio, dar si pentru a inchide lantul certificarilor produselor bio, am trecut anual prin rabojul dur al conditiilor impuse de organismele de certificare in domeniu, in cazul nostru AUSTRIA BIO GARANTIE, avand codul RO-ECO-018.

Acest lucru garanteaza calitatea produsului care trece prin toate etapele traseului producator - consumator final. Asa cum este important pentru producator sa certifice materia prima, sa faca verificari constante asupra calitatii solului, conditiilor de crestere si recoltare, la fel de important este si pentru comerciant ca produsele ecologice, inainte de a ajunge la consumatorul final, sa fie depozitate si transportate conform normelor legislative in vigoare. 

Inca de la lansare, din 2008, BIO MANIA a obtinut in fiecare an certificarea pentru activitatea de comercializare a produselor bio. Aceasta certificare garanteaza calitatea produsului BIO care trece prin toate etapele traseului producator - distribuitor - comerciant - consumator final.

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2010

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2011

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2012

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2013

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2014

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2015

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2016

 Certificat de Conformitate BIO MANIA SRL.2018

 Harta localizare

 Magazinul online www.biomania.ro este proprietatea BIO MANIA SRL, companie 100% romaneasca. 

BIO MANIA SRL
Sediu: Splaiul Unirii Nr. 96, Sector 4, Bucuresti
Tel/fax: 0213181901
Mobil: 0756159305, 0740054631
Email: office@biomania.ro 

Registrul Comertului J40/11170/2008
CUI RO24102369

Banca: CEC BANK SA, Sucursala Timpuri Noi
Cont: RO49CECEB 31630 RON 3809597 

Cod CAEN 4791
Capital social 1000 Ron
Adaos comercial 0 - 50 %

BIO MANIA SRL este înregistrată ca operator de date personale la ANSPDCP, sub numărul de înregistrare 22150, in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

BIOMANIA.RO – cea mai mare gama de produse bio” este marca inregistrata in Romania cu numarul  107008 din 21.07.2009.

 Certificari bio