Termeni si conditii

Site-ul www.biomania.ro, numit in continuare BIOMANIA, este proprietatea SC BIO MANIA SRL, inregistrata in Bucuresti, cu sediul in Splaiul Unirii nr. 96, sector 4, Registrul Comertului J40/11170/2008, CUI RO24102369, Cod CAEN 4791, Capital Social 1000 Ron.


''BIOMANIA.RO – cea mai mare gama de produse bio” este marca inregistrata in Romania cu numarul  107008 din 21.07.2009.

 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BIO MANIA SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Orice accesare a acestui site va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

BIO MANIA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BIOMANIA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BIO MANIA SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web catre BIOMANIA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BIO MANIA SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a BIO MANIA SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului BIOMANIA - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BIO MANIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BIO MANIA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului BIOMANIA numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de BIO MANIA SRL pe site-ul BIOMANIA, politica de preturi
BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul BIOMANIA sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv BIO MANIA SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit telefonic de consultantul de vanzari BIO MANIA SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Comenzile ce au o valoare mai mica de 50 RON nu pot fi procesate de sistemul informatic. Luati legatura telefonic cu reprezentantii nostri pentru a putea plasa si astfel de comenzi. Acestor comenzi li se va adauga o taxa de procesare in valoare de 24 de RON.

BIO MANIA SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul BIOMANIA (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, BIO MANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul BIOMANIA, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. BIO MANIA SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si ingredientele produselor fara o notificare prealabila.

BIO MANIA SRL nu pune in vanzare produse alimentare la care termenul de valabilitate a expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat (exceptie fac produsele care se comercializeaza vrac). De asemenea gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.

VALABILITATEA PRODUSELOR COSMETICE SI A DETERGENTILOR

Multi clienti sunt interesati de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales ca pe unele produse nu se intalneste specificat un interval de valabilitate a produsului. Acest lucru este perfect legal si se incadreaza in reglementarile legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizeaza la articolul 8 lit e) faptul ca: Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma "A se consuma de preferinta inainte de", urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj. Aceasta informatie se completeaza printr-o indicare a conditiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarata. Data se exprima clar si consta din luna si anul, in ordinea respectiva. Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator. Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este prevazut in anexa 2 a legii mentionate. Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei emnul : 6M, 12M, 24M, 30M etc.

Produsele marca Pierpaoli au termen de valabilitate 36 de luni de la data fabricatiei.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul BIOMANIA conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre BIO MANIA SRL la adresa de e-mail office@biomania.ro sau prin fax, la numarul 021 318.19.01. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul BIO MANIA SRL.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz BIO MANIA SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA) in limita a 5 kg/colet, pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat se taxeaza cu 1 RON/km suplimentar. Pentru comenzile din Bucuresti sub aceasta valoare se va percepe o taxa de livrare de 10 RON. Comenzile venite din judetul Ilfov, sau limitrofe Bucurestiului si care vor depasi valoarea de 200 RON vor fi livrate gratuit, altfel se aplica o taxa de livrare de 19.9 RON pentru colete de max. 5 kg. Pentru comenzile venite din Provincie se percepe o taxa de livrare de 19.9 RON in limita a 5 kg/colet. In cazul in care greutatea coletului depaseste 5 kg, taxa de livrare va fi specificata telefonic la confirmarea comenzii. Pentru greutati ale coletului mai mari de 5 kg, se aplica o taxa pentru fiecare kg suplimentar de 1leu/kg.

Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil iar cea mai recenta versiune se gaseste in procesul de comanda si in textul „cum cumpar”.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

BIO MANIA SRL se obliga conform legii,ca in termenul de 30 de zile de la data transmiterii comenzii de catre client, sa isi indeplineasca obligatiile contractuale.

BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BIO MANIA care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BIO MANIA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BIO MANIA SRL de la acest client.

5. Promotii si concursuri
BIO MANIA SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate la receptia coletului
Site-ul BIOMANIA comercializeaza produse BIO alimentare, produse BIO pentru copii, produse cosmetice BIO, produse BIO pentru ingrijirea casei, jucarii ecologice, carti de specialitate.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:
Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor, altele decat cele alimentare:
Cu privire la dreptul de a renunta la contract si la returnarea produselor a cumpărătorului , acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului “. În termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produselor, Cumpărătorul trebuie să-l informeze pe Vânzător că doreşte să renunţe la contractul de achiziţie. Această notificare trebuie făcută în scris şi trebuie trimisă la adresa de e-mail: office@biomania.ro.

Prezentul formular de retragere se trimite pe email la office@biomania.ro sau pe fax la 0213181901, completat doar dacă doriţi să va retrageţi din contract.

Model: – Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale Vanzatorului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

– Comandate la data (*) / primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz

Cumpărătorul este obligat să returneze bunurile la BIOMANIA în termen de 3 de zile de la notificarea scrisă şi trebuie să acopere şi costurile returnării. Bunurile care fac obiectul returului vor fi expediate de Cumparator, pe cheltuiala sa, prin aceeasi modalitate cum au fost livrate, respectiv prin curier rapid. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fără defecţiuni, în ambalajul original. Copia facturii trebuie şi ea ataşată. Costurile returnării sunt acoperite de Cumpărător. BIOMANIA va returna valoarea produselor în maxim 14 de zile de la denuntarea contractului de catre client..

Produsele cumparate de pe site-ul BIOMANIA pot fi refuzate la efectuarea receptiei coletului, daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de client.  In plus, din motive de siguranta alimentara si igiena BIO MANIA SRL nu accepta returnarea produselor alimentare.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul BIOMANIA
Utilizatorii care acceseaza site-ul BIOMANIA pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

BIO MANIA SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii BIO MANIA SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul BIOMANIA este gazduit de serverele unei terte firme. BIO MANIA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. BIO MANIA SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BIOMANIA. BIO MANIA SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BIOMANIA. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului BIOMANIA este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. BIO MANIA SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului BIOMANIA pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BIOMANIA mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, BIO MANIA SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca BIO MANIA SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica de confidentialitate

12.1 BIO MANIA SRL este înregistrată ca operator de date personale la ANSPDCP, sub numărul de înregistrare 22150, in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. BIO MANIA SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BIO MANIA SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre BIO MANIA SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@biomania.ro, sau prin posta la adresa: BIO MANIA, Splaiul Uniri nr. 96, Sector 4, Bucuresti.

BIO MANIA SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul BIOMANIA sunt transmise pe cale electronica, BIO MANIA SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, BIO MANIA SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre BIO MANIA SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului BIO MANIA SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. BIO MANIA SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
BIO MANIA SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere BIO MANIA SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere BIO MANIA SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere BIO MANIA SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere BIO MANIA SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa adresa office@biomania.ro sau prin posta, la adresa Biomania, Splaiul Uniri nr. 96, Sector 4, Bucuresti. BIOMANIA foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

BIO MANIA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. BIO MANIA SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de BIOMANIA in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor BIOMANIA, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre BIO MANIA SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul BIOMANIA, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului BIOMANIA si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. Cookies sunt fișiere text de mici dimensiuni formate din litere, cifre și numere, care sunt stocate pe computerul, dispozitivul mobil sau alt echipament pe care un utilizator îl foloseşte atunci când accesează diverse website-uri.

12.2 Politica de utilizare a Cookie-urilor

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de catre utilizator.

BIOMANIA  foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Cookie-urile nu sunt şi nici nu conțin viruși, se folosesc pentru a stoca informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor. Continuând să folosiți acest website, după ce aţi citit și acceptat acest mesaj de atenţionare, declaraţi că acceptați folosirea cookie-urilor, așa cum este descrisă în acest material informativ. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web accesate.

Folosind setările browser-ului (din meniul Help sau Options), puteți fie să eliminați anumite cookie-uri deja stocate pe dispozitivul dumneavoastră, fie să le blocați pe altele. Multe browsere oferă posibilitatea de a schimba setările cookies. Ele au integrate setări care furnizează diferite nivele de acceptare, perioade de valabilitate și ștergere automată după ce ați vizitat un anumit website.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul dvs. de navigare.

Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti seta browserul pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

 13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BIOMANIA si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana de contact: Nicoleta Micu, email: office@biomania.ro, tel: 0213181901.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului BIOMANIA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BIO MANIA SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de BIO MANIA SRL de la acest client.


Va multumim pentru incredere.