Supă cremă de ciuperci (reteta de post, vegana)

duminică, 31 martie 2019 21:15:29 Europe/Bucharest

Ai poftă de ceva #BioDelicios? Încearcă o Supă cremă de ciuperci aromată cu o Cremă vegetală de orez pentru o rețetă de post.Citește mai mult...

Popularitatea băuturilor vegetale a crescut în ultimii ani și în rândul persoanelor care nu au probleme de sănătate care să ceară acest lucru. Peste 36% dintre români aleg pentru consumul zilnic băuturile vegetale, iar în topul preferințelor aceștia aleg să le includă în meniu la micul dejun împreună cu cereale. Asta reiese dintr-un studiu realizat de BioMania.ro pe un eșantion de 500 de persoane.

Citește mai mult...

20% REDUCERE pentru toate Bauturile si Cremele vegetale bio!*.

Daca nu ai facut-o pana acum, poti incerca bauturile vegetale bio din oferta noastra cu cerealele tale preferate, sau intr-un smothie racoritor si sanatos.

Dacă aveți ceva de cumpărat zilele astea ar trebui să vă gândiți și să vă hotărâți repede, stocurile sunt limitate. Iar cele mai bune oferte se epuizează destul de repede!

Consumul bauturilor vegetale a crescut in ultimii ani, tot mai multe persoane cauta alternative vegetale pentru laptele de origine animala. Bauturile vegetale sunt o solutie pentru cei care sufera de intoleranta la lactoza sau au alergie la proteina din laptele de vaca.

*campanie valabila in perioada 26.03.19- 25.04.19 in limita stocurilor disponibile

Prajitura de post cu gem

sâmbătă, 16 martie 2019 23:50:42 Europe/Bucharest

Iți prezentăm o rețetă #BioDelicioasă pe care o poți savura chiar și în post.

Prajitura de post cu gem 

 12 portii

  dificultate redusa

 60 minute

Ingrediente

Pentru aproximativ 12 portii:

- 300 gr. faina bio de grau

- 150 gr. zahar de cocos bio

- 150 ml ulei de cocos bio 

- 300 apa de cocos bio/ bautura de orez cu cocos Isola Bio 

- 4 linguri de gem - dupa preferinta, de afine, de coacaze rosii

- 100 gr. nuci maruntite

- 3 linguri de cacao pudra bio

- 1 lingurita praf de copt

- 1 lingurita esenta de vanilie

Modul de preparare e foarte simplu: amestecă ingredientele uscate și apoi încorporează treptat ingredientele lichide. Se coace în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, pentru aproximativ 40 de minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a se vedea daca este patrunsa.

Poftă bună!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă