TU GĂTESTI, BIOMANIA TE PREMIAZĂ

luni, 3 iunie 2019 11:23:22 Europe/Bucharest

Întotdeauna ai avut acel fler în bucătărie, doar dintr-o mișcare delicată a degetelor tale au ieșit preparate ce ar putea lăsa cu gura căscată și cei mai experimentați bucătari? Sau te caracterizează creativitatea și îți uimești musafirii cu cele mai interesante alinieri de gusturi? Poate doar vrei să experimentezi cu noi alimente și nu știi cum sau de unde să începi!

Bun venit în povestea #RețeteBioPeScurt - ideea din spate? Noi îți trimitem Crema bio din nuca de cocos pentru gatit Isola Bio 200ml (fara lactoza, fara gluten), tu gătești rețete #BioFun, inventate de tine sau nu, important este să vedem bucuria, sufletul, dar și produsul prezent în rețeta ta!

Crema bio din nuca de cocos pentru gatit Isola Bio 200ml este o noutate culinară care aduce dulceața naturală a laptelui de nucă de cocos pe mesele noastre. Acest deliciu fără gluten, fara lactoza este ideal pentru rețete exotice sau mâncărurile de zi cu zi!

Excelent pentru prepararea deserturilor, această cremă este capabilă să rotunjească gustul preparatelor aducand prospețimea tropicală. Poate fi integrata in egala masura in preparatele sarate, in sosuri pentru paste, crème de legume.

Incercați-o ca un ingredient secret al cocktailurilor cremoase de vară pentru a impresiona oaspeții cu un gust inovator și bio.

Crema vegetala de cocos reprezinta o alternativa vegetala a smantanii pentru gatit si poate fi folosita pentru sosuri, salate, dulciuri.

Produs vegetal fara gluten, fara lactoza in mod natural.

Cum #BioParticipi? De ce ai nevoie?

Un blog! Dacă ești deținătorul unui blog din zona mâncăruri sănătoase, viața sănătoasă, gastronomie, rețete inedite, etc. Ce faci apoi? Trimite un mail către office@biomania.ro cu subiectul #BioParticip - link către blogul pe care îl administrezi, adresa completă și codul poștal pentru a-ți trimite produsul Crema bio din nuca de cocos pentru gatit Isola Bio 200ml (fara lactoza, fara gluten) și spor la gătit!

Ai la dispoziție până pe 12.06.2019 pentru a te înscrie în concurs!

Premiile Campaniei sunt:

1 Card cadou BioMania în valoare de 400 de lei

1 Card cadou BioMania în valoare de 300 de lei

1 Card cadou BioMania în valoare de 200 de lei

Alte 5 premii BioMania în valoare de 100 de lei

Reguli

Blogul administrat de tine trebuie să fie activ, ai nevoie de minim 5 articole precendente acestuia, dar și minimul de 50 de vizualizări per articol. În articol trebuie să incluzi dovezi fotografice ale rețetei, link către produsul nostru și pagina BioMania, și o postare pe Facebook sau Instagram cu produsul finit și #RețeteBioPeScurt și #EuSuntBioMania!

În articolul postat nu tine nu trebuie să existe alte link-uri externe către alte produse, magazine online sau alte brand-uri, doar cele două link-uri menționate mai sus. De asemenea, fotografiile, GIF-urile sau videoclipurile trebuie să îți aparțină!

Ai la dispoziție până pe 12.06.2019 pentru a te înscrie în concurs!

Alegerea #BioCâștigătorilor

BioMania va lua în calcul următoarele aspecte: Creativitatea în bucătărie - modul în care este folosit produsul, dar este starul rețetei sau doar un produs secundar. Beneficiile #BioRețetei - pe lângă descrierea rețetei, căutăm și povestea din spatele gospodinei, ce anume te-a determinat să alegi acest stil de viață, care sunt beneficiile și cum l-ai promova mai departe.

Promovarea în social media - dacă articolul a fost share-uit pe conturile personale folosind #RețeteBioPeScurt și #EuSuntBioMania.

Bucuria în bucătărie - niciodată nu uita să te distrezi atunci când gătești!

Participanții trebuie să aibă articolul urcat și distribuit până la data de 30 iunie!

Anunțarea Câștigătorilor

Aceștia vor fi anuntați pe 5 iulie, prin e-mail sau mesaj privat Facebook.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat aici.

Disclaimer - BioMania își rezervă drepturile de refolosire a rețetelor înscrise în concurs, precum și imaginile acestora.

Postat in Noutati De: shop manager

Supă cremă de ciuperci (reteta de post, vegana)

duminică, 31 martie 2019 21:15:29 Europe/Bucharest
Ai poftă de ceva #BioDelicios? Încearcă o Supă cremă de ciuperci aromată cu o Cremă vegetală de orez pentru o rețetă de post.Citește mai mult...

Popularitatea băuturilor vegetale a crescut în ultimii ani și în rândul persoanelor care nu au probleme de sănătate care să ceară acest lucru. Peste 36% dintre români aleg pentru consumul zilnic băuturile vegetale, iar în topul preferințelor aceștia aleg să le includă în meniu la micul dejun împreună cu cereale. Asta reiese dintr-un studiu realizat de BioMania.ro pe un eșantion de 500 de persoane.

Citește mai mult...

20% REDUCERE pentru toate Bauturile si Cremele vegetale bio!*.

Daca nu ai facut-o pana acum, poti incerca bauturile vegetale bio din oferta noastra cu cerealele tale preferate, sau intr-un smothie racoritor si sanatos.

Dacă aveți ceva de cumpărat zilele astea ar trebui să vă gândiți și să vă hotărâți repede, stocurile sunt limitate. Iar cele mai bune oferte se epuizează destul de repede!

Consumul bauturilor vegetale a crescut in ultimii ani, tot mai multe persoane cauta alternative vegetale pentru laptele de origine animala. Bauturile vegetale sunt o solutie pentru cei care sufera de intoleranta la lactoza sau au alergie la proteina din laptele de vaca.

*campanie valabila in perioada 26.03.19- 25.04.19 in limita stocurilor disponibile

Prajitura de post cu gem

sâmbătă, 16 martie 2019 23:50:42 Europe/Bucharest

Iți prezentăm o rețetă #BioDelicioasă pe care o poți savura chiar și în post.

Prajitura de post cu gem 

 12 portii

  dificultate redusa

 60 minute

Ingrediente

Pentru aproximativ 12 portii:

- 300 gr. faina bio de grau

- 150 gr. zahar de cocos bio

- 150 ml ulei de cocos bio 

- 300 apa de cocos bio/ bautura de orez cu cocos Isola Bio 

- 4 linguri de gem - dupa preferinta, de afine, de coacaze rosii

- 100 gr. nuci maruntite

- 3 linguri de cacao pudra bio

- 1 lingurita praf de copt

- 1 lingurita esenta de vanilie

Modul de preparare e foarte simplu: amestecă ingredientele uscate și apoi încorporează treptat ingredientele lichide. Se coace în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, pentru aproximativ 40 de minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a se vedea daca este patrunsa.

Poftă bună!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă