Livrare


Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru este de 48 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni pana vineri. Exceptie fac acele comenzi ce contin produse proaspete si care depind de stocurile si de frecventa de aprovizionare a furnizorilor nostri.

Asiguram ambalarea, manipularea corespunzatoare si livrarea produselor comandate de pe site-ul www.biomania.ro in cele mai bune conditii de transport si depozitare, in orice localitate din Romania.

Produsele biomania.ro comandate vor fi livrate prin curierat, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului si special conceput pentru ca produsele sa ajunga la dvs. intacte.

Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele:

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE CE DEPASESC VALOAREA DE 200 RON, ATAT IN BUCURESTI CAT SI IN TARA.* 
*pentru localitatile aflate in reteaua nationala a firmei de curierat  si in limita a 5 kg pe comanda.

(pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de acoperire a firmei de curierat se taxeaza kilometrii suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala.)

1. In Bucuresti

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 200 lei, pentru colete cu greutatea de maxim 5 kg.
Pentru comenzile ce au valoarea sub 200 lei, se percepe o taxa de ambalare, manipulare si transport de 15 lei. 

Pentru greutati mai mari a coletului de 5 kg si confirmarea taxei finale de ambalare, manipulare si livrare veti fi contactat telefonic. 

2. In toata tara + Imprejurimi - Pipera, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Buftea, Chitila, Mogosoaia - 

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 200 lei, in limita a 5 kg, greutatea coletului.
Pentru comenzile ce au valoarea sub 200 lei, se percepe o taxa de transport de 19.9 lei.

Biomania.ro livreaza in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat . Taxa de ambalare, manipulare si livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului. De ex. pentru un colet de max 5 kg valoarea acestei taxe este de 19.9 RON (cu TVA inclusa). Pentru comenzile ce au valoarea sub <b>200 RON</b>, se percepe o taxa de ambalare, manipulare si livrare in valoare de 19.90 RON.

Se percep taxe pentru km suplimentari aferente localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a curierului de 1 RON/km.

Curierul cu care colaboram este Sameday. 

Pentru greutati mai mari a coletului de 5 kg si confirmarea taxei finale de ambalare, manipulare si livrare veti fi contactat telefonic. 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la 021 318.19.01 sau la office@biomania.ro.

 In afara tarii

Comenzile pot fi livrate si in afara tarii (prin curierat rapid). Pentru a obtine costul si termenul de livrare te rugam sa ne contactezi pe e-mail, la

adresa: office@biomania.ro sau telefonic 021 3181901.

Procedura pentru comanda si livrarea legumelor si verdeturilor proaspete este urmatoarea:

In aceasta perioada nu avem legume si fructe proaspete spre vanzare.

  • Vom prelua comenzile de legume si verdeturi proaspete saptamanal, pana in ziua de vineri la ora 16.00. 
  • Livrarile comenzilor primite pana in ziua de vineri ora 16, se vor efectua incepand cu ziua de miercuri, saptamana urmatoare, in ordinea de intrare a acestora. Tinand cont de perisabilitatea legumelor si verdeturilor proaspete, acestea sunt achizitionate strict pe baza comenzilor clientilor. 
  • livrarile acestor produse le vom efectua doar in Bucuresti si imprejurimi.


Receptia produselor

La receptia produselor, daca observati deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.