Mai Multe Vizualizări
Mix-ul pentru prajitura S.Martino este o versiune „ușoară” și fără gluten a tortului clasic „Margherita”, cu 30% grăsimi mai puțin decât prăjiturile tradiționale de copt. Rapid și ușor de pregătit, este ideal pentru micul dejun. O prăjitură moale, ușoară și cu creștere rapida, care poate fi preparată cu ulei în loc de unt.
Mai multe informații ...
Prajitura/tortul Margherita are la baza o reteta veche ce foloseste puține ingrediente: făină, zahăr și amidon de porumb.
Pentru preparare, se foloseste uleiul în loc de unt, pentru o prăjitură cu un conținut mai redus de grăsimi saturate.
La ce oră a zilei? În ceea ce privește consumul alimentelor bogate în carbohidrați complecși, o porție de prajitura Margherita fără gluten S.Martino este excelentă pentru începutul zilei, când trebuie să vă refaceți energia. Datorită caracteristicilor sale nutritive care îl fac un produs hrănitor, dar ușor și digerabil, este indicat și în gustări sau înainte de a practica activitate fizică.
Ideal în micul dejun al subiecților intoleranți la gluten care trebuie să urmeze o dietă cu conținut scăzut de calorii și / sau cu conținut scăzut de grăsimi. La sfârșitul prânzului, după o farfurie de paste simple și o porție de legume, poate fi ideal atunci când este nevoie de energie pentru a promova concentrarea fără a risca somnolență.
Produs inclus în manualul AIC (Asociația italiană a Celiacilor).
Cutia de 435g conține 1 pachet de 425 g amestec de tort și 1 pachetel de 10 g zahăr pudră pentru decorarea tortului. Cu un singur pachet obtineti aproximativ 12 porții.
Mod de utilizare: Preîncălziți cuptorul la 180° C pentru cuptorul electric sau la 160° C pentru cuptorul cu ventilatie. Ungeți tava cu diametru de 24 cm cu ulei. Se toarnă conținutul pungii mari, se adaugă 3 ouă, 50 ml ulei și 2 linguri de apă într-un vas și se bate la cea mai mare viteză timp de 1 minut. Se toarnă în tava și se coace aproximativ 50 de minute pentru cuptorul electric sau aproximativ 45 de minute pentru cuptorul ventilat. Scoateți prajitura din cuptor și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tava. Se pudrează cu zahăr înainte de servire.
Sfat: nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii. Prajiturile care necesia crestere tind sa se lase la variatii de temperatura. Se recomanda utilizarea ingredientelor la temperatura ambientala. Dulciurile cu agenti de crestere se pot consuma chiar si dupa 1-2 zile de la preparare, daca se vor pastra in recipiente inchise.
Produs in | Italia | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Alergeni | Poate contine lapte si derivati. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gramaj: | 435g | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingrediente | Amestecul de prăjituri 425g: zahăr, amidon de cartofi, amidon de porumb, agenți de creștere: tartrat de potasiu, hidrogen carbonat de sodiu; făină de orez, amidon, sare, arome Zahăr pentru glazura (10g - 2,3%) (zahăr pudra care conține amidon de porumb pentru cofetărie): zahar, amidon de porumb. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Declaratie nutritionala |
**Preparat conform instructiunilor, cu oua, ulei de masline si apa. Se obtin circa 12 portii de cate 48g fiecare ***Se refera la un adult mediu ce consuma cca 8400kj/2000kcal |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Caracteristici | Fara gluten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă
Vă recomandăm:
-
-50%Produs fara gluten
Preț normal: 17,57 RON
Preț Special: 8,79 RON
(-8,06 RON) -
-50%Produs fara gluten
Preț normal: 20,38 RON
Preț Special: 10,19 RON
(-9,35 RON)