Mai Multe Vizualizări
Vanilia și ciocolata se întâlnesc într-un tort cu două tonuri de culoare, cu adevărat original: un tort „marmorat”, moale, cu dospire rapida și care nu contine gluten. Nu numai un gust unic și învăluitor, ci și un desert ușor, care trebuie preparat cu ulei în loc de unt, deci cu 30% mai putine grăsime în comparație cu prăjiturile clasice dospite.
Curiozitate: Tortul marmorat este un desert al tradiției țărănești germane, un produs moale și foarte gustos potrivit în orice moment al zilei pentru simplitatea ingredientelor sale. Versiunea noastră fără gluten a fost creată pentru toți cei care nu pot introduce gluten în dieta lor și, în același timp, au nevoie sau doresc să nu-și supraîncărce dieta cu calorii.
De multe ori produsele fără gluten sunt preparate cu o cantitate mai mare de grăsimi pentru a le face mai plăcute, experții noștri au dezvoltat această rețetă cu un conținut redus de grăsimi, menținând în același timp aroma care caracterizează tortul marmorat. Rețeta necesită utilizarea uleiului pentru prepararea deserturilor cu conținut scăzut de grăsimi saturate. Datele statistice din studiile științifice arată că pierderea în greutate se menține mai ușor în timp, dacă dieta este bine echilibrată și nu prea restrictivă.
Produs inclus în catalogul AIC (Asociația italiană a celiacilor).
Ideea originală: Serviti o porție de prăjitură marmorată fără gluten la micul dejun sau ca gustare vara, însoțită de un suc proaspăt de fructe. Iarna alaturi de un ceai fierbinte de plante pentru a vă bucura de fragezimea si gust.
Pachetul conține; 1 pungă de 425g amestec de prăjituri, 1 pungă de 10g (2,2%) zahăr pudră și 1 pungă de 10g (2,2%) cacao cu conținut scăzut de grăsimi.
Cu un singur pachet obțineți aproximativ 12 porții.
MOD DE PREPARARE:
Preîncălziți cuptorul (la 180° C pentru cuptorul electric sau la 160 ° C pentru cuptorul cu ventilatie). Se unge tava cu diametru de 24 cm cu ulei. Se toarnă conținutul pungii mari, se adaugă 3 ouă, 50 ml ulei și 2 linguri de apă într-un castron și se bate la cea mai mare viteză timp de 1 minut. Se toarnă jumătate de amestec în vas. Se adaugă la amestecul rămas de cacao și se bate la cea mai mare viteză timp de 1 minut. Se întinde amestecul de ciocolată peste tort și se amestecă cu furculița creând dungi. Coaceți aproximativ 50 de minute pentru cuptorul electric sau aproximativ 45 de minute pentru cuptorul cu ventilatie. Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din vas. Se pudrează cu zahărul pudra înainte de servire.
Produs in | Italia | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Alergeni | Poate contine urme de soia si derivati, lapte si derivati din lapte. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gramaj: | 445g | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingrediente | Amestec de prăjituri: zahăr, amidon de cartofi, amidon de porumb, agenți de creștere: tartrat de potasiu, bicarbonat de sodiu, făină de orez, amidon, sare, arome. Zahăr pentru glazura (2,2%): zahăr, amidon de porumb. Cacao degresata (2,2%). |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Declaratie nutritionala |
Produsul permite obținerea a aproximativ 12 porții de câte 48 g fiecare. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Caracteristici | Fara gluten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Certificari | Fara gluten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă