Termeni si conditii

Site-ul www.biomania.ro, numit in continuare BIOMANIA, este proprietatea SC BIO MANIA SRL, inregistrata in Bucuresti, cu sediul in Str. Sadului nr. 35, sector 5, Registrul Comertului J40/11170/2008, CUI RO24102369, Cod CAEN 4791, Capital Social 1000 Ron.


''BIOMANIA.RO – cea mai mare gama de produse bio” este marca inregistrata in Romania cu numarul  107008 din 21.07.2009.

 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BIO MANIA SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Orice accesare a acestui site va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

BIO MANIA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BIOMANIA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BIO MANIA SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web catre BIOMANIA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BIO MANIA SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a BIO MANIA SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului BIOMANIA - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BIO MANIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BIO MANIA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului BIOMANIA numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru incalcari ale drepturilor de autor adresa de contact este office@biomania.ro.

2. Produsele si serviciile oferite de BIO MANIA SRL pe site-ul BIOMANIA, politica de preturi
BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul BIOMANIA sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv BIO MANIA SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit telefonic de consultantul de vanzari BIO MANIA SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

BIO MANIA SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Notă juridică

În conformitate cu Regulamentul UE nr. 1169/2011, referitor la furnizarea de informații despre alimente către consumatori, toate indicațiile obligatorii prevăzute la articolele 9 și 14 din regulamentul menționat anterior sunt puse la dispoziție prin transcrierea acestora din datele prezentate pe ambalajul produsului (ingrediente, cantitate netă, condiții de depozitare și utilizare, alergeni, certificări etc.). Aceste informații se pot modifica ca urmare a modificărilor sau actualizărilor efectuate de producători sau chiar în cazul unor loturi noi.

Din aceste motive, vă invităm să verificați și să consultați întotdeauna informațiile de pe etichetele produselor achiziționate înainte de a le consuma. Imaginile sunt reproduse numai în scop orientativ, produsele vândute pot fi supuse unor variații ale producătorilor.

Vă rugăm să contactați producătorul sau operatorul alimentar responsabil pentru informațiile alimentare - adică operatorul sub al cărui nume sau denumire comercială este comercializat produsul sau, dacă acest operator nu este stabilit în Uniunea Europeana, importatorul pe piața Uniunii - pentru orice clarificare suplimentară necesară.

Toate prețurile din catalog includ TVA.

Continutul BIOMANIA (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, BIO MANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul BIOMANIA, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. BIO MANIA SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si ingredientele produselor fara o notificare prealabila.

BIO MANIA SRL nu pune in vanzare produse alimentare la care termenul de valabilitate a expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat (exceptie fac produsele care se comercializeaza vrac). De asemenea gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente pe site-ul biomania.ro cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau afectiuni sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Va solicitam sa cititi cu atentie prospectul sau informatiile mentionate pe ambalajul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo afectiune, adresati-va medicului.

VALABILITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE, BAUTURI

Toate produsele comercializate de biomania.ro au termen de valabilitate mare, in functie de specificul fiecarui produs (alimentar, apicol)
Daca termenul de valabilitate este mic (cateva zile), acesta va fi specificat in pagina produsului sau va va fi comunicat telefonic la confirmarea comenzii de catre operatul BIOMANIA.

VALABILITATEA PRODUSELOR COSMETICE SI A DETERGENTILOR

Multi clienti sunt interesati de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales ca pe unele produse nu se intalneste specificat un interval de valabilitate a produsului. Acest lucru este perfect legal si se incadreaza in reglementarile legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizeaza la articolul 8 lit e) faptul ca:

''Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma "A se consuma de preferinta inainte de", urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj. Aceasta informatie se completeaza printr-o indicare a conditiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarata. Data se exprima clar si consta din luna si anul, in ordinea respectiva. Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator.''

Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este prevazut in anexa 2 a legii mentionate. Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei emnul : 6M, 12M, 24M, 30M etc.

Produsele marca Pierpaoli au termen de valabilitate mai mare de 30 de luni de la data fabricatiei.

Produsele comercializate pe site-ul www.biomania.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul BIOMANIA conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre BIO MANIA SRL la adresa de e-mail office@biomania.ro sau prin fax, la numarul 021 318.19.01. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul BIO MANIA SRL.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz BIO MANIA SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, BIOMANIA foloseste platforma Netopia, prin solutia integrata mobilPay. Mai multe detalii despre procesatorul nostru mobilPay, aici.

La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selecteaza metoda de plata Online cu cardul si la final vei fi redirectionat catre pagina de plata. Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma Netopia - mobilPay. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia – mobilPay. BIOMANIA nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA) in limita a 5 kg/colet, pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat se taxeaza cu 1 RON/km suplimentar.

Pentru comenzile din Bucuresti sub aceasta valoare se va percepe o taxa de livrare de 15 RON.

Comenzile venite din judetul Ilfov, sau limitrofe Bucurestiului si care vor depasi valoarea de 200 RON vor fi livrate gratuit, altfel se aplica o taxa de livrare de 19.9 RON pentru colete de max. 5 kg.

Pentru comenzile venite din Provincie se percepe o taxa de livrare de 19.9 RON in limita a 5 kg/colet. In cazul in care greutatea coletului depaseste 5 kg, taxa de livrare va fi specificata telefonic la confirmarea comenzii. Pentru greutati ale coletului mai mari de 5 kg, se aplica o taxa pentru fiecare kg suplimentar de 1leu/kg.

Comenzile pot fi livrate si in afara tarii (prin curierat rapid). Pentru a obtine costul si termenul de livrare te rugam sa ne contactezi pe e-mail, la adresa: office@biomania.ro sau telefonic 021 3181901. Aceste comenzi vor fi livrate inainte de livrare, cu cardul online sau prin transfer bancar. 

Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil iar cea mai recenta versiune se gaseste in procesul de comanda si in textul „cum cumpar”.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

BIO MANIA SRL se obliga conform legii, ca in termenul de 30 de zile de la data transmiterii comenzii de catre client, sa isi indeplineasca obligatiile contractuale.

BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BIO MANIA care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BIO MANIA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BIO MANIA SRL de la acest client.

5. Promotii si concursuri
BIO MANIA SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate la receptia coletului
Site-ul BIOMANIA comercializeaza produse BIO alimentare, produse BIO pentru copii, produse cosmetice BIO, produse BIO pentru ingrijirea casei, jucarii ecologice, carti de specialitate.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014. Conform acestei ordonante, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Conform art. 16 din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15, urmatoarele:

• Produse care sunt susceptibile de a se deteriora sau au termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe și legume, etc.);

• Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi pe care care le-ați desigilat (exemple: alimente și cosmetice, tampoane, scutece)

• Acele produse care (după livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente.


Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate din motive ce țin de igienă sau de protecția sănătății.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor, altele decat cele alimentare:
Cu privire la dreptul de a renunta la contract si la returnarea produselor a cumpărătorului, acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului “. În termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, Cumpărătorul trebuie să-l informeze pe Vânzător că doreşte să renunţe la contractul de achiziţie. Această notificare trebuie făcută în scris şi trebuie trimisă la adresa de e-mail: office@biomania.ro.

Prezentul formular de retragere se trimite pe email la office@biomania.ro sau pe fax la 0213181901, completat doar dacă doriţi să va retrageţi din contract.

Modele de formular de retur: 

Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale Vanzatorului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

– Comandate la data (*) / primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz

sau

(*) Campurile marcate cu acest simbol sunt obligatorii

1.Informatii despre comanda
 
(Nr de comanda: ex: 100101)
 
(Produsul sau produsele returnate)
 
 
(Produsul sau produsele returnate)
 
2. Date Personale
 
(numele si prenumele complet)
 
(e-mail client)
 
3. Returnarea banilor
Transfer in cont bancar - valoarea returnata va fi transferata in contul bancar indicat mai jos

 
(cont bancar ex: RO20RZBR ...)

Cumpărătorul este obligat să returneze bunurile la BIOMANIA în termen de 14 zile calendaristice de la notificarea scrisă şi trebuie să acopere şi costurile returnării.

Bunurile care fac obiectul returului vor fi expediate de Cumparator, pe cheltuiala sa, prin aceeasi modalitate cum au fost livrate, respectiv prin curier. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fără defecţiuni, în ambalajul original. Va rugam sa atasati copia facturii pentru produsele care fac obiectul returului..

Costurile returnării sunt acoperite de Cumpărător.

BIOMANIA va returna valoarea produselor în maxim 14 de zile de la denuntarea contractului de catre client. Pentru comenzile achitate cu cardul sau prin transfer bancar, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata, iar în restul cazurilor returul banilor va fi efectuat în contul bancar indicat de client.

Nu se admit la retur:
-Produse care au fost desfacute, consumate, testate, utilizate*
-Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
-Produse achizitionate de la alte magazine
-Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia de la BIOMANIA (factura sau bon fiscal)
*Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea/consumul lor apare riscul transmiterii de virusuri prin transferul produsului altei persoane.

Produsele cumparate de pe site-ul BIOMANIA pot fi refuzate la efectuarea receptiei coletului, daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de client. 

In plus, din motive de siguranta alimentara si igiena BIO MANIA SRL nu accepta returnarea produselor alimentare.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul BIOMANIA
Utilizatorii care acceseaza site-ul BIOMANIA pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

BIO MANIA SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii BIO MANIA SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul BIOMANIA este gazduit de serverele unei terte firme. BIO MANIA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. BIO MANIA SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BIOMANIA. BIO MANIA SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BIOMANIA. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site-ul biomania.ro, accepta ''Termeni si Conditii'' și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea BIOMANIA, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre client, poate fi modificata in orice moment. Datele preluate de la un client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre BIOMANIA in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre BIOMANIA, de catre client apartinator al contului de client la care se opereaza modificarea/actualizarea. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului BIOMANIA este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. BIO MANIA SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului BIOMANIA pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BIOMANIA mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, BIO MANIA SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

BIO MANIA SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca BIO MANIA SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

BIO MANIA SRL garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

10. Politica de confidenţialitate privind protecția datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare ''Regulamentul'' va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui

Regulament se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare. Este responsabil pentru operarea paginii web www.biomania.ro și are calitatea de operator BIO MANIA SRL cu sediul în Bucuresti, Str Sadului nr 35, sector 5, înregistrată la ORC sub nr. J40/11170/2008, având CIF RO24102369, prin reprezentant legal Nicoleta Micu.
Această pagină web se adresează exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 16 ani.

În vederea respectării obligațiilor care ne revin, derivând din Regulament, și având în vedere că protecția datelor dvs reprezintă o preocupare majoră și constantă pentru noi, am elaborat prezentul document, care stabilește categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm la vizita dvs pe pagina noastră web, scopul și temeiul prelucrării, durata prelucrării, unde păstrăm și cui transmitem aceste date,  precum și drepturile pe care le aveți în calitatea dvs de persoana vizata, implementate special pentru a asigura protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale dvs. și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal.
10.1. Definiții
”date cu caracter personal” orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

„prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii
sau în dreptul intern;
” persoană împuternicită” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;
Vă asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și
transparent, doar pentru îndeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunoștință.

BIO MANIA SRL în calitate de operator, prelucrează datele într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

10.2. Datele dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm. Scopul. Temeiul. Durata Prelucrării
Colectăm de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a vă putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. și pentru a vă putea oferi acces la produsele noastre și pentru a vă putea ține la curent cu produsele, serviciile și
ofertele noastre (marketing direct), în măsura în care acest lucru este permis de reglementările legale sau se realizează pe baza consimțământului dvs.
În general prelucrăm următoarele date cu caracter personal ale dvs.:
- Nume și prenume
- Adresa de contact și adresa de livrare
- Număr de telefon
- Adresă de e-mail
- IP
Fiecare categorie de date va fi colectată în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri și vor fi pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrat. Pentru a asigura principiul transparenței informațiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal vă comunicăm în cele ce urmează modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale.
CREAREA UNUI CONT
În momentul creării unui cont de utilizator pe site-ul nostru www.biomania.ro, vă solicităm și colectăm numele, prenumele, adresa, nr. de telefon și adresa de email, IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare în scop precontractual, pentru a vă putea permite să accesați produsele noastre și pentru a putea efectua o comandă, temeiul prelucrării fiind obligația contractuală. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs.
BIO MANIA SRL nu va putea onora și livra comenzile dvs. Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe întreaga existență a contului creat, până în momentul ștergerii contului, însă nu mai mult de o perioadă de 3 ani ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi. Te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client. În măsura în care ulterior creării contului ați plasat o comandă datele dvs. vor fi păstrate pe o perioadă de 3 ani de la data plasării ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescripție. Datele dvs. prelucrate la momentul creării contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, vor fi divulgate niciunui terț și nu vor face obiectul unul transfer către o țară terță sau o organizație internațională.

REALIZAREA UNEI COMENZI

În momentul completării și finalizării formularului de comandă vă solicităm și colectăm de la dvs. numele, prenumele, adresa de contact, adresa de livrare, nr. de telefon și adresa de email și IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare în scop contractual, pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor sau, după caz, a face un retur de produse. Temeiul prelucrării îl reprezintă obligația contractuală dintre părți astfel cum a fost ea stabilită prin Termeni și Condiții. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. BIO MANIA SRL nu va putea onora și livra comenzile dvs.. Totodată datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa și livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plată online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de către BIO MANIA SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plată electronică sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosești pentru plata online. Singurele date privind plata efectuată pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data inițierii și finalizării tranzacției precum și situația plății. În temeiul obligației legale datele dvs. cu caracter personal necesare întocmirii documentelor de plată vor fi furnizate partenerilor noștri contractuali care ne furnizează serviciile IT și vor fi folosite în vederea depunerii declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe întreaga durată a raportului contractual precum și pe un termen de 3 ani de la data plasării ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescripție. Pentru a ne putea executa la timp și conform obligațiile asumate, datele dvs. cu caracter personal for fi divulgate partenerilor noștri contractuali de încredere, selectați în mod atent:
 furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe situat în România;
 furnizorul serviciilor de contabilitate
 furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail
 furnizorul serviciilor de telefonie mobilă si fixa care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat în România;
 curieri cu care avem încheiat un raport contractual;
 procesatorii serviciului de plăți online
Datele dvs. prelucrate la momentul creării contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri și nu vor face obiectul unul transfer către o țară terță sau o organizație internațională.
NEWSLETTER – MARKETING DIRECT
Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul BIOMANIA este gratuită și voluntară și se face exclusiv în baza consimțământului dvs. Newsletter-ul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc. Vânzătorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta. Pentru a asigura serviciile de marketing colectăm de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date for fi folosite în mod exclusiv pentru a vă ține la curent cu privire la produsele, serviciile și ofertele noastre. Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal îl reprezintă consimțământul tău, durata prelucrării fiind întreaga durată a existenței consimțământului. 

Consimțământul poate fi retras oricând printr-un email trimis la adresa de mail office@biomania.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi și va avea drept consecință încetarea prelucrării. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării efectuată înainte de retragerea acestuia. Datele tale nu vor fi transferate către niciun alt operator sau împuternicit și nu vor fi transmise către nicio țară terță și sau organizație internațională

COOKIE-URI

Site-ul biomania.ro foloseşte cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hard disk-ul utilizatorului, conţinând informaţii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permiţând memorarea unor opţiuni de navigare în site precum limba în care se afişează site-ul, tip de filtre care se aplică la afişarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator şi a parolei pentru un acces rapid la conţinutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site sau de citire a conţinutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza şi segmenta interesele utilizatorilor faţă de anumite zone sau aplicaţii ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătăţirea experinţei de navigare, introducerea unui conţinut relevant pentru utilizator etc. Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (ex: cei care îşi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri. Aceste fișiere cookie ne permit să salvăm adresa dvs. de e-mail, astfel încât să fiți recunoscut și logat automat la vizita dvs. următoare. Bineînțeles că puteți accesa pagina noastră web și fără cookies. În cazul în care nu doriți să recunoaștem computerul dvs., puteți să împiedicați stocarea de cookies pe hard discul dvs. prin dezactivarea stocărilor de cookies în setările browser-ului dvs. Puteți consulta modul detaliat de funcționare în instrucțiunile browser-ului dvs. Dacă nu acceptați cookies, aceasta poate conduce la limitări funcționale ale ofertelor noastre.

Tipuri de cookie
Cookie-uri Necesare
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate de BIOMANIA:

Consimtamant afisare cookies - Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
Login cont - Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
Cosul de cumparaturi - Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
Ascundere mesaje - Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-uri Preferinte
Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Exemple cookies setate de BIOMANIA:

Ordonare produse - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
Afisare listing - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
Numar produse per pagina - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina.

Cookie-uri Statistici
Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de BIOMANIA:

Referral (ref) - Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
Analytics - Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
Experimente - Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului
Afiliere - Se foloseste pentru stocarea afiliatului prin intermediul caruia utilizatorul a ajuns pe website si a finalizat comanda

Cookie-uri Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

LINK-URI
Acest site conţine link-uri către alte site-uri. BIO MANIA S.R.L. nu este responsabil de politica de confidenţialitate practicată de aceştia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali şi a celorlalte informaţii referitoare la colectarea informaţiilor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informaţiilor colectate pe acest site. Atunci când accesați o pagină web care conține plugins, browser-ul dvs. stabilește o legătură directă cu serverele furnizorilor respectivi. Conținutul plugins-ului va fi transmis de furnizorul respectiv direct către browser-ul dvs. și va fi integrat de acesta în pagina web. Prin integrarea plugins-ului, furnizorul respectiv primește informația că browser-ul dvs. a accesat pagina noastră web. Aceasta se întâmplă indiferent dacă aveți un profil pe rețeaua socială respectivă sau dacă tocmai v-ați logat. În cazul în care sunteți logat pe rețeaua socială respectivă, aceasta poate atribui vizita pe pagina noastră web profilului dvs. de pe rețeaua socială respectivă. Dacă interacționați cu plugins, de exemplu prin acționarea butonului ”Îmi place”' de pe Facebook sau faceți un comentariu, informația corespunzătoare va fi transmisă direct către furnizorul respectiv și stocată acolo. Informații privind scopul și volumul colectării datelor, prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor cu caracter personal prin furnizorul respectiv, cât și drepturile dvs. și posibilitățile de setare referitoare la acestea în vederea protecției vieții dvs. private găsiți în instrucțiunile referitoare la protecția datelor ale furnizorului respectiv.

10.3. Securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Securitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt o prioritate pentru noi. Te asigurăm de faptul că orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulament și prelucrate într-un mod are asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare, prin punerea în aplicare a unor politici interne adecvate de protecție a datelor. Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informaţiilor personale ale utilizatorilor nostri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline cât şi online. Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

10.4. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată
Regulamentul 679/2016 asigură protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal. În ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, aveți dreptul de a solicita exercitarea
oricărui din următoarele drepturi în vederea garantării protecției datelor dvs. cu caracter personal:
-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteți solicita să vi se comunice categoriile de date cu
caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri;
-dreptul de a solicita rectificarea datelor: în situația în care există erori cu privire la datele care vă sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. Subscrisa vom comunica rectificarea fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate
-dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor: aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor în următoarele situații: dacă ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă subscrisa nu mai am nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs.
-dreptul de a solicita ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , dacă v-ați retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; dacă vă opuneți
prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.
-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteți solicita transferul datelor dvs. către un alt operator dacă prelucrarea are la baza consimțământul dvs. și prelucrarea este una automată
-dreptul de a va opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în acest caz datele dvs. vor fi șterse.
- dreptul de a vă opune să faceți obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilare.

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o simplă cerere adresată BIO MANIA SRL, în calitate de operator, la sediul nostru sau la adresa de email office@biomania.ro sau prin accesarea funcțiilor puse la dispoziție pe site-ul nostru (link export și ștergere). În situația în care consideri ca ți-au fost încălcate drepturile, ai posibilitatea să te adresezi cu o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

10.5. Date de contact
Prezenta Politică se completează cu celelalte politici specifice ale BIO MANIA SRL si Termenii și Condițiile pe care le poți accesa de pe site-ul nostru. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin e-mail, astfel încât aceştia să fie permanent informaţi cu privire la informaţiile pe care le colectăm, cum le utilizăm şi în ce circumstanţe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informaţiilor în alte scopuri. Vom utiliza informaţiile în concordanţă cu politica sub care au fost culese informaţiile. Prezenta informare a dvs. este limitată la pagina noastră web și nu este valabilă pentru paginile web ale operatorilor terți, care pot fi accesate prin intermediul acestei pagini web. Nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor de către acești operatori terț și nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere în legătură cu aceste pagini web.
BIO MANIA SRL
Persoană responsabilă Nicoleta Micu
Telefon 0213181901
Mail office@biomania.ro

BIO MANIA SRL este înregistrată ca operator de date personale la ANSPDCP, sub numărul de înregistrare 22150, in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. BIO MANIA SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. 

11. Politica de utilizare a Cookie-urilor

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de catre utilizator.

BIOMANIA  foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Cookie-urile nu sunt şi nici nu conțin viruși, se folosesc pentru a stoca informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor. Continuând să folosiți acest website, după ce aţi citit și acceptat acest mesaj de atenţionare, declaraţi că acceptați folosirea cookie-urilor, așa cum este descrisă în acest material informativ. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web accesate.

Folosind setările browser-ului (din meniul Help sau Options), puteți fie să eliminați anumite cookie-uri deja stocate pe dispozitivul dumneavoastră, fie să le blocați pe altele. Multe browsere oferă posibilitatea de a schimba setările cookies. Ele au integrate setări care furnizează diferite nivele de acceptare, perioade de valabilitate și ștergere automată după ce ați vizitat un anumit website.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul dvs. de navigare.

Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti seta browserul pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

Pe unele pagini, terții pot plasa propriile lor cookies anonime, pentru a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație.

De exemplu, când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele de socializare, aflat pe website-ul nostru, respectiva rețea de socializare vă va înregistra activitatea. Datorită modului de utilizare, website-ul nostru nu poate accesa aceste cookies ale terților, iar terții nu pot accesa acele cookies folosite de website-ul nostru.

Deasemenea, BIOMANIA foloseste Google Analytics pentru măsurarea performanţelor website-ului. Pentru mai multe informaţii privind cookie-urile folosite de Google Analytics va rugăm să accesaţi şi să consultaţi Google Analytics Cookie Usage on Websites.

Cookie-urile folosite de BIOMANIA sunt: Google Analytics, Facebook Login, Pinterest, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul biomania.ro sunt companiile de livrare: Samday Curier, Cargus, GLS, DHL serviciile de email marketing:Newsman, procesatorii de plăți online (Payu).

 12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BIOMANIA si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana de contact: Nicoleta Micu, email: office@biomania.ro, tel: 0213181901.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului BIOMANIA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BIO MANIA SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de BIO MANIA SRL de la acest client.

Magazinul www.biomania.ro respectă standardele TRUSTED.ro și deține ''Marca de Incredere".

Va multumim pentru incredere.