Reteta vegana rapida de vara INGHETATA STRACCIATELLA CU COCOS

Reteta vegana rapida de vara INGHETATA STRACCIATELLA CU COCOS

21.07.2021 16:12

INGHETATA VEGAN STRACCIATELLA CU NUCA DE COCOS

Un preparat foarte simplu, fără a folosi aparatul de înghețată

Ingrediente (pentru 4 persoane):

- 3 cutii Lapte de cocos bio pentru creme (95% continut de cocos), Fior di Loto 400ml

- 100g Ciocolata neagra bio indulcita cu zahar de cocos, fara gluten, 70% cacao, Fior di Loto 50g

- 1/2 lingurita Agave bio cristale, Fior di Loto 250g

Esenta de vanilie fără gluten 2 fiole, 2 x 2ml. S.Martino

Picaturi bio de ciocolata amaruie fara gluten 125g bioSUN

Dificultate: usor

Timp de pregatire: 6 ore

Mod de preparare:  Păstrați conservele de lapte de cocos cel puțin 24 de ore în frigider, astfel încât partea solida să se separe de cea lichidă. Într-un castron mare și cu ajutorul unei linguri se toarnă partea solidă a laptelui de cocos.

Adăugați pulberea de agave după gust pentru îndulcire și esenta de vanilie. În afară de aceasta, tăiați grosolan ciocolata neagră și adăugați-o la amestec.

Tapetați un recipient cu hârtie de copt și turnați înghețata. Puneti la congelator cel puțin 5-6 ore. Ornati cu Picaturi de ciocolata amaruie fara gluten.

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania
Comentarii



* Câmpuri Obligatorii

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii