Mai Multe Vizualizări
Miso este un condiment traditional japonez obtinut prin fermentarea orezului, orzului sau a pastailor de soia impreuna cu sare si ciuperci.
Miso este un aliment bogat în proteine și enzime vitale. Produs artizanal ne pasteurizat.
Pentru a-și îndeplini proprietățile, Miso nu trebuie pasteurizat, deoarece pasteurizarea inactivează lactobacilii, făcându-l să piardă cea mai mare parte a efectului său benefic. Acest miso special de orez este obținut din orez brun și nu din orez alb, așa cum este folosit în mod normal. Se folosesc doar ingrediente de calitate și apă de puț, care prin doi ani de pastrare în butoaie de cedru dau naștere acestui condiment inimitabil.Î n timpul fermentației, proteinele din soia sunt desfacute în constituenți individuali. Această predigestie face ca proteinele să fie usor asimilabile. Importantă este cantitatea mare de enzime care stimulează digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților și lactobacililor care creează o floră bacteriană intestinală sănătoasă.
Miso este un aliment bogat in proteine si enzime vitale.
Produs preparat artizanal, fara pasteurizare, din ingrediente de calitate.
Mod de utilizare: Se dilueaza pasta de miso in putina apa, supa sau sos si apoi se adauga in mancare spre sfarsitul prepararii.
Incercati sa evitati fierberea pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste de miso.
Produs in | Japonia |
---|---|
Alergeni | Soia, poate contine urme de cereale cu gluten, fructe in coaja, arahide |
Gramaj: | 300g |
Ingrediente | *Soia bio (47%), *orez integral bio (33%), sare de mare, apa, koji (Aspergillus oryzae). *ingrediente din agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 642kj / 154kcal, Grasimi: 6,3g (din care grasimi saturate: 1,1g), Carbohidrati: 9,0g (din care zaharuri: 5,3g), Proteine: 12g, Fibre: 6,3g, Sare: 11,5g.
|
Caracteristici | Produs nepasteurizat Produs Vegan |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 7922 Certificat VEGANOK N. 0111 |
Modalitate de utilizare | Se dilueaza pasta de miso in putina apa, supa sau sos si apoi se adauga in mancare spre sfarsitul prepararii. Incercati sa evitati fierberea pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste de miso. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă