Mai Multe Vizualizări
Curcumina, principalul component al turmericului, este un polifenol care-i confera culoarea portocalie si care neutralizeaza radicalii liberi, fiind antioxidant si antiinflamator. Pe langa curcumina, turmericul contine fier, mangan si vitamina B6. Are proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice, anticancerigene care incadreaza acest condiment in categoria superalimentelor.
Turmericul, un ingredient pe bază de curry, este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate condimente din bucătărie, atât pentru aroma sa exotică, cât și pentru culoarea galbenă / ocru pe care o conferă mâncării. Turmericul se foloseste la prepararea de curry, la asezonarea salatelor, a legumelor, a carnii de pui, curcan, rata. Aroma sa fiind intensa, trebuie folosit cu moderatie.
Turmericul se folosește cu risotto, legume, leguminoase și este potrivit pentru prepararea laptelui auriu (Goden Drink), o băutură caldă și confortabilă pentru un moment de relaxare.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de cereale cu gluten si soia. |
Gramaj: | 80g |
Ingrediente | *Pudra din radacina de turmeric. *ingrediente din agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valori energetice: 1275kj / 303kcal Grasimi: 1,5g (din care grasimi saturate: 0,5g); Carbohidrati: 54g (din care zaharuri: 3,3g), Fibre: 20g, Proteine: 8,1g, Sare: 0,10g. |
Caracteristici | Sursa de fibre Vegan |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 7922 Certificat VEGANOK N. 0111 |
Modalitate de utilizare | Turmericul se foloseste la prepararea de curry, la asezonarea salatelor, a legumelor, a carnii de pui, curcan, rata. Aroma sa fiind intensa, trebuie folosit cu moderatie. |
Pastrare si conservare | La loc uscat si racoros. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă