Prajitura de post cu gem

Prajitura de post cu gem

16.03.2019 23:50

Iți prezentăm o rețetă #BioDelicioasă pe care o poți savura chiar și în post.

Prajitura de post cu gem 

 12 portii

  dificultate redusa

 60 minute

Ingrediente

Pentru aproximativ 12 portii:

- 300 gr. faina bio de grau

- 150 gr. zahar de cocos bio

- 150 ml ulei de cocos bio 

- 300 apa de cocos bio/ bautura de orez cu cocos Isola Bio 

- 4 linguri de gem - dupa preferinta, de afine, de coacaze rosii

- 100 gr. nuci maruntite

- 3 linguri de cacao pudra bio

- 1 lingurita praf de copt

- 1 lingurita esenta de vanilie

Modul de preparare e foarte simplu: amestecă ingredientele uscate și apoi încorporează treptat ingredientele lichide. Se coace în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, pentru aproximativ 40 de minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a se vedea daca este patrunsa.

Poftă bună!

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania
Comentarii



* Câmpuri Obligatorii

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii