Retete fara gluten: Salam bio de ciocolata fara gluten

Retete fara gluten: Salam bio de ciocolata fara gluten

16.11.2021 23:17

Ingrediente:

200g de ciocolată neagră

60ml ulei de cocos

60ml lapte de orez

70g de nuci caju

1 praf de scortisoara

20g Amaranth bio expandat Baule Volante

20g Quinoa bio expandata Baule Volante

30g Hrisca bio expandata Baule Volante

Mod de preparare:

Topiți ciocolata neagră la bain-marie sau la cuptorul cu microunde.

Lasam sa se raceasca cateva minute, apoi turnam uleiul de cocos si laptele de orez si incepem sa amestecam.

Într-un alt bol, mai mare, combina cele trei tipuri de cereale expandate, nucile caju și scortisoara.

Turnați amestecul de ciocolată în bolul cu cereale și începeți să amestecați cu o spatulă.

Cand ati obtinut un amestec omogen puteti incepe sa formati salamul.

Luați o foaie de hârtie de copt sau folie alimentară și turnați jumătate din amestec în centru.

Înfășurați hârtia în jurul amestecului de ciocolată, modelând cu mâinile, dându-i o formă alungită.

Închideți hârtia la capete și puneți salamul de ciocolată la congelator pentru cel puțin două ore, până s-a solidificat bine.

Apoi îl puteți scoate din ambalaj și îl puteți tăia în felii pentru a-l servi.

Pofta Buna!

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania
Comentarii



* Câmpuri Obligatorii

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii