Mai Multe Vizualizări
Uleiul de cocos virgin este o grăsime vegetală, ce se obtine prin presarea pulpei nucii de cocos. Datorită consistenței și rezistenței sale la temperaturi ridicate, este perfect ca ulei de gătit atât pentru prăjire, cât și pentru produse de patiserie.
Punctul de solidificare al uleiului de cocos este în jur de 22 ° C, peste + 24 ° C este în stare lichidă. Din acest motiv, vara apare ca ulei, iar iarna se solidifică până devine unt. Produsul contine 450 ml ulei de cocos.
Beneficiile consumului uleiului de nuca de cocos:
Uleiul de cocos Fior di Loto este o sursa de grasimi sanatoase saturate si poate fi un inlocuitor ideal al uleiurilor procesate.
Este un tip de grasime saturata, cu un continut de aproximativ 50% acid lauric. Se recomanda consumul echilibrat, uleiul de nuca de cocos are un rol important in mentinerea unui sistem imunitar sanatos. Uleiul
Utilizarea sa este foarte versatilă și datorită consistenței sale destul de dense, poate fi utilizată pentru a prepara sosuri și creme dulci și sărate, supe și catifelat cu o aromă orientală și cocktailuri. Uleiul de cocos este rezistent la temperaturi ridicate, de aceea poate fi folosit in bucatarie, chiar si pentru prajit.
Produs in | Sri Lanka |
---|---|
Gramaj: | 450 ml |
Ingrediente | 100% *ulei de cocos virgin *ingrediente de agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 3356kj / 816kcal Grasimi: 91g (din care grasimi saturate: 83g) Carbohidrati: 0g (din care zaharuri: 0g); Proteine: 0g; Sare: 0,02g |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT-BIO-014 |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros, departe de surse de lumina si caldura. |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă