Mai Multe Vizualizări
Maltul bio de orez este un indulcitor natural care se obtine printr-un proces enzimatic ce permite transformarea amidonului din cereale in zahar. Este foarte usor solubil si reprezinta o alternativa sanatoasa pentru indulcirea diverselor preparate, bauturi, iaurturi.
Maltul din orez este preparat prin procedele traditionale de obtinere a maltului din boabele de cereale, avand o aroma bogata si cu un bun echilibru intre maltoza si zaharurile complexe. Metoda consta in incoltirea orzului, pentru a elibera intreaga gama de enzime digestive ce desfac atat amidonul (in zaharuri naturale cu gust mai dulce), cat si proteinele si lipidele din cereale.
Ce este Maltul de orez? Este un îndulcitor excelent cu o aromă placuta, o alternativă la zahăr și poate fi folosit ca ingredient în deserturi și pâine. Delicios pentru a se întinde pe pâine proaspata sau toast.
Este un fel de sirop foarte asemă2ător cu mierea și se obține cu metode tradiționale. Se produce datorită adăugării, în timpul gătitului, a făinii de orz încolțite la cerealele gătite. Enzimele conținute în această făină specială, prin fierbere, favorizează transformarea amidonului în zaharuri mai simple și mai dulci. Rezultatul acestui proces are un gust ușor caramelizat și, prin urmare, este, de asemenea, un îndulcitor excelent. Produsul are un conținut ridicat de proteine, săruri minerale, vitamine și urme de grăsimi nesaturate, cele care sunt bune și utile organismului.
Care sunt principalele beneficii pe care utilizatorii le-au obținut din acesta?
Beneficiul principal este legat de puterea sa extraordinară de îndulcire și, în consecință, de faptul că poate fi folosit ca o alternativă validă la zahăr. Spre deosebire de acesta din urmă, acest produs se caracterizează printr-un profil nutrițional mult mai mare decât cel utilizat în mod obișnuit. Un alt beneficiu se referă la utilizarea, deși controlată, de către persoanele cu diabet. În plus, este deosebit de potrivit pentru cei care suferă de umflături abdominale, nereguli intestinale și vulnerabilitate pulmonară și bronșică.
Care sunt utilizările tipice ale acestui produs?
Caracterizat printr-o aromă moale și delicată, acest produs poate fi folosit ca ingredient pentru multe tipuri de deserturi și pâine. Spre deosebire de zahărul tradițional, malțurile au mult mai puține calorii și nu hrănesc cariile dentare și probleme. Excelent pentru a fi intins pe pâine proaspata sau prăjită. Pe lângă puterea de îndulcire pentru creme, dulciuri sau băuturi, aromă, de asemenea, diferite tipuri de alimente, în special cele coapte, datorită aromei sale deosebite, la fel ca mierea. De fapt, este capabil să favorizeze activarea drojdiilor și colorarea coajei.
Produs certificat vegan.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de soia, fructe in coaja, arahide. Produsul contine gluten. |
Gramaj: | 400g |
Ingrediente | *Apa, *orez (28%), *malt de orz *ingrediente din agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 317 kcal/1346 kj Carbohidrati: 77g (din care zaharuri 46g), Grasimi: 0,4g (din care grasimi saturate 0g), Fibre: 0g, Proteine: 1,5g, Sare: 0,11g. |
Caracteristici | Certificat vegan |
Certificari |
Agricultura UE Certificat VEGANOK - nr. 0111 Certificat ecologic - IT BIO 014, Operator controlat nr. 7922.
|
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. Eventuala cristalizare sau formarea unei pelicule separatoare indica caracteristicile naturale ale produsului. A se agita bine inainte de utilizare. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă