Mai Multe Vizualizări
Kuzu este o planta japoneza, din a carei radacina se obtine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere. Inainte de a se adauga in preparate, amidonul bio de kuzu se amesteca cu apa rece. Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi. Gelatina vegetala.
Kuzu organic, obținut din amidonul prezent în rădăcina Pueraria Lobata este prelucrat manual. A fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale terapeutice. Nu are aspectul unei pulberi uniforme dar cu bulgări mai mult sau mai puțin mari, se dizolvă ușor în apă și se îngroașă la încălzirea cu apă sau în alte preparate.
Este un gastroprotector, favorizează digestia, este energizant, calmant, antiinflamator, combate răcelile și ajută la scăderea febrei. Se folosește pentru a face jeleuri, băuturi, dar și ca un calmant al setei.
Combinat cu umeboshi, ameliorează simptomele ulcerelor de stomac, diverticulitei și sindromului intestinului iritabil. Kuzu-ul organic este, de asemenea, bogat în antioxidanți și îi revigorează pe cei care sunt debilitați, de exemplu după o boală. Ajută la ameliorarea simptomelor premenopauzei.
Mod de preparare: zdrobiți Kuzu-ul organic și dizolvați-l în apă rece, adăugați-l la celelalte ingrediente, amestecând constant până devine semitransparent și se îngroașă, apoi fierbeți la foc mic timp de 1-2 minute. Dacă doriți, puteți adăuga: prune umeboshi (detoxifiante), ghimbir (pentru a ajuta la digestie, pentru a calma greața, a încălzi corpul), suc de mere (relaxant). Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi
Avertismente: Consultați medicul înainte de a lua Kuzu organic în timpul sarcinii, dacă aveți probleme cu tiroida sau diabet.
Produs in | Japonia |
---|---|
Alergeni | poate contine urme de soia, cereale cu gluten, fructe in coaja, susan. |
Gramaj: | 70 g |
Ingrediente | *Amidon bio din radacina de Pueraria Lobata. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1462kj/344kcal Grasimi: 0g (din care acizi grasi saturati: 0g); Carbohidrati: 85g (din care zaharuri: 0g); Proteine: 0g; Fibre: 0.6g; Sare: 0,03g. |
Caracteristici | Gelatina vegetala. Certificat Vegan |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 8473 Certificat VEGANOK N. 0111 |
Modalitate de utilizare | Dizolvati amidonul Kuzu in apa rece inainte de gatire. Adaugati celelalte ingrediente si amestecati cu putere, pana cand Kuzu devine semitransparent si se ingroasa, apoi fierbeti la foc mic timp de 1-2 minute. |
Pastrare si conservare | La loc uscat si racoros |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă
Vă recomandăm:
-
-50%
Preț normal: 21,64 RON
Preț Special: 10,82 RON
(-10,31 RON)