Noile rondele (galette) bio Fior di Loto

Noile rondele (galette) bio Fior di Loto

21.09.2021 23:26

Ce sunt rondelele: Rondelele sunt folosite ca înlocuitor pentru pâine sau ca o gustare sănătoasă. Pot fi produse numai cu orez sau cu adaos de alte cereale. Sunt consumate pe scară largă pentru că sunt practice și versatile, de fapt pot fi servite atât cu preparate dulci, cât și sărate.

Cum se obtin: Metoda prin care sunt produse este deosebită deoarece trebuie să fie capabilă să transforme cerealele într-un compus expandat. Mașina folosită este extruderul care, printr-o presiune foarte mare, expandeaza boabele de cereale. In contact cu aerul se umfla si dau nastere alimentelor pe care le cunoastem, rondelele.  

Rondelele sunt in general considerate ideale pentru o dieta saraca in calorii deoarece au un continut redus de grasimi si sare. De fapt, ele dezvoltă mai multe calorii decât pâinea integrală, în mod natural pentru aceeași greutate. În linii mari, au în jur de 390 de calorii la 100 de grame; aceste date variază în funcție de ingrediente și tipul de produs examinat.

Așa că este bine să nu exagerați cu cantitățile, mai ales dacă intenționați să țineți sub control aportul caloric.

Extrudarea face posibilă obținerea unui aliment cu puțină apă deoarece aceasta a fost eliminată în timpul coacerii si deci rondelele au o greutate considerabil mai mică. 

În cadrul unei diete echilibrate este întotdeauna important să variezi alimentele, preferându-le pe cele mai puțin procesate și cu mai puține grăsimi. În plus, este întotdeauna esențial să faci exerciții fizice în mod constant.

Alternativ, pe piață există produse coapte fără drojdie și cu conținut scăzut de calorii, ideale pentru cei care au intoleranță la unele ingrediente și, de asemenea, ideale pentru a se menține în formă.

Un excelent înlocuitor al pâinii la masă, aceste rondele (galette) sunt fără gluten, cu conținut scăzut de grăsimi și fără sare adăugată.

La acestea se adaugă o noutate pe care mulți consumatori o așteaptă de multă vreme: rondele de ovăz. 

Această cereală, consumată mai ales pentru marea sa valoare nutritivă, devine ingredientul principal al acestui nou produs bogat în fibre, Rondele (Galete) bio de ovaz, Fior di Loto 100g

Rondele (Galete) bio din sorg si seminte de canepa, fara gluten, Fior di Loto un snack din sorg bio, o cereală încă puțin cunoscută, fără gluten, combinată cu semințe întregi de cânepă pentru o experiență nutrițională interesantă și gustoasă.

Rondele (Galete) bio de orez negru cu turmeric, fara gluten, special pentru celiaci.

Excelente pentru micul dejun sau în timpul gustărilor, cu gem de fructe sau cremă de alune.

O curiozitate

Știati ca Rondelele Fior di Loto datează de la începutul anilor 1980? La acea vreme, rondelele erau importate în Italia și nimeni nu le producea.

Fostul proiectant tehnic FIAT Riccardo Maschio, care a preluat Il Fior di Loto în 1975, a decis, de fapt, să importe o mașină specifică pentru producția de rondele din Est. Cinci ani mai târziu, Riccardo proiectează și construiește o mașină de produs rondele cu sistemul de presare dublă, primul din Italia.

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania
Comentarii



* Câmpuri Obligatorii

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii