Mai Multe Vizualizări
Mousse de ciocolată neagră 70%, fără gluten, este un desert delicios si usor de preparat cu singurul adaos de lapte, fără coacere.
Mousse de ciocolata S.Martino este un desert cu un gust puternic, un clasic pentru iubitorii de ciocolată; pe bază de ciocolată neagră cu continut de cacao 70%, rămâne cremoasă, delicată și cu bule. Servit rece, poate fi preparat în prealabil și decorat doar în momentul degustării.
Caracteristici: Versiunea noastră de mousse de ciocolată reflectă rețeta clasică, este simplă și rapidă de făcut, de fapt nu necesită coacere, se adauga doar lapte.
Produsul este fără gluten și este inclus în Manualul AIC, o listă de produse potrivite pentru o dietă fără gluten.
Curiozitate: Cuvântul Mousse, de origine franceză, capătă sensul de „spumă”. Mousse-ul a apărut pentru prima dată în 1755 în cartea de bucate „Les soupers de la cour” a bucătarului francez Menon. Bucătarul a descris patru mousse-urii diferite, inclusiv cel de ciocolată, recomandând să fie ținut pe gheață timp de două ore înainte de servire.
Pachetul conține 2 plicuri cu 57,5 g amestec de desert. Cu un singur pachet obtineti 4 porții.
Mod de preparare: Se toarnă 250ml de lapte în castron. Adăugați conținut din cele 2 pungi. Bateți cu mixerul timp de 3-4 minute. Turnati compozitia obtinuta în 4 căni de desert. Se răcește 2 ore. Se va păstra la frigider.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Contine lapte. Poate contine urme de soia si derivatii sai. |
Gramaj: | 115g |
Ingrediente | Zahăr, 14,8% pulbere de ciocolată (cacao, unt de cacao, zahăr. Cacao 70% min), cacao cu conținut scăzut de grăsimi, ulei vegetal de palmier, amidon de cartofi, sirop de glucoză, gelatină comestibilă, emulgatori: E477, E471; proteine din lapte, arome. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie*: Valoare energetica: 797kj / 190kcal, Grasimi: 7.1g (din care acizi grasi saturati: 5.1g), Carbohidrati: 27g (din care zaharuri: 14g) Fibre: 3.8g Proteine: 4,6g, Sare: 0,3g. *preparat conform instructiunilor utilizand lapte integral |
Caracteristici | Fara gluten, Fara coacere, Fara grasimi hidrogenate. |
Modalitate de utilizare | Se toarnă 250 ml de lapte în castron. Adăugați conținut din cele 2 pungi. Bateți cu mixerul electric timp de 3-4 minute. Turnati compozitia obtinuta în 4 căni de desert. Se răcește 2 ore. A se păstra la frigider. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă