Mai Multe Vizualizări
Pentru vegetarieni, seitanul este o sursa bogata in proteine, cu un continut ridicat de fier si vitamina B2. In 90 de grame de seitan se afla 20 de grame de proteine, o cantitate similara cu proteinele din carnea slaba .
Gluten bio din grau se foloseste pentru prepararea Seitan-ului.
Din continutul unui pachet se obtin aproximativ 350g de seitan, cantitate pentru circa 4 persoane.
Mod de preparare: in 125 ml de apa se adauga 3 - 4 linguri de seitan instant amestecand bine cu o furculita pentru a nu se forma cocoloase, pana ce se absoarbe toata apa. Intr-un vas se pun la fiert 1,5l apa, se adauga 10cm alge Kombu, sare, ghimbir si 3-4 linguri sos Tamari. Se rup bucati din pasta de seitan de marimea unei nuci, se aplatizeaza cu degetele si se fierb 30 de minute la foc mic.
Seitanul astfel obtinut, se poate pastra la frigider. Apa in care a fost preparat se utilizeaza in diverse retete.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de soia, susan, telina si mustar. Produsul contine gluten. |
Gramaj: | 120g |
Ingrediente | *Gluten bio din grau. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1671kj/394kcal Grasimi: 3,8g (din care grasimi saturate 0,8g), Carbohidrati: 4,6g (din care zaharuri 1,2g), Fibre: 0,5g, Proteine: 85g, Sare: 0,27g. |
Caracteristici | Produs vegan |
Certificari |
Agricultura UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473 |
Modalitate de utilizare | in 125 ml de apa se adauga 3-4 linguri de seitan instant amestecand bine cu o furculita pentru a nu se forma cocoloase, pana ce se absoarbe toata apa. Intr-un vas se pun la fiert 1,5l apa, se adauga 10cm alge Kombu, sare, ghimbir si 3-4 linguri sos Tamari |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă