Isola Bio - Bauturi vegetale, Lapte, Creme - Biomania.ro

Isola Bio este noul gust al bauturilor 100% vegetale si ecologice, o gama variata de lapte vegetal bio, obtinut prin prelucrarea cerealelor, a boabelor de soia, a nucilor de cocos, caju, a migdalelor, prin dezvoltarea unei vocatii native de a aduce cele mai bune cereale intr-o mare familie de produse. Inovatia si gusturile variate ale bauturilor vegetale din cereale, fac din Isola Bio o gama care ajuta la educarea gustului pentru adevaratele produse bIo, 100% vegetale, fara lactoza, fara gluten, fara zahar adaugat.


Produsele brand Isola Bio sunt certificate Kosher.


Gama Isola Bio cuprinde cea mai mare varietate de lapte vegetal bio din cereale: de la binecunoscutele variante de lapte de soia bio (naturala sau cu ciocolata) lapte de orez bio cu diverse arome (natural sau cu vanilie, migdale, alune, nuca de cocos, quinoa), pana la lapte de ovaz, orz, porumb, spelta, lapte de migdale, lapte de mei, de cocos, nuci caju. Laptele vegetal poate fi consumat la micul dejun, ca o alternativa a laptelui de vaca, sau in prepararea diverselor retete dulci sau sarate. Sortimentele de lapte vegetal sunt acum usor de gasit in aproape toate magazinele alimentare, este insa foarte important sa stim ca cele bune pentru sanatatea noastra sunt cele de provenienta ecologica, organica, deoarece contin cereale care provin din culturi ecologice, cultivate fara pesticide, ingrasaminte, cereale nemodificate genetic.


Fiind un aliment fara colesterol, fara lactoza si fara caseina (proteina din laptele de vaca), laptele vegetal constituie o alternativa chiar si pentru cei care nu sunt vegetarieni, dar care se confrunta cu diverse alergii si intolerante, infectii respiratorii frecvente, ateroscleroza, deoarece laptele vegetal are un procent foarte scazut de grasime.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 1-12 din 39 Rezultate

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 1-12 din 39 Rezultate