Mai Multe Vizualizări
Amidonul din cartofi, fara gluten, este un ajutor pretios in bucatarie pentru a da o nota cremoasa si digestibilitate multor retete. Excelent pentru deserturi și pentru îngroșarea sosurilor, supelor și cremelor.
Este excelent pentru prepararea deserturilor, a biscuiților și a budincilor, dar poate fi folosit și pentru îngroșarea sosurilor, supelor și cremelor, diluându-l mai întâi într-un lichid rece (apă, lapte, bulion).
Ambalajul este practic, se poate "inchide si deschide", ceea ce permite să păstrați cel mai bine caracteristicile de calitate ale produsului, păstrându-i prospețimea neschimbată.
Caracteristici: Amidonul de cartofi este ideal atât pentru prepararea dulciurilor, cât și pentru alte rețete savuroase. Nu contine gluten.
Știați că: Gama de produse S.Martino își mentine constant angajamentul de respect și grijă pentru mediu, folosind materii prime de calitate superioară selectate cu grijă.
Mod de utilizare: se adauga la finalul coacerii, diluat anterior in apa rece (supa rece sau lapte rece).
Reteta Inelul Gonzaga
Ingrediente: 250g unt, 4 ouă, un praf de sare, 1 plic drojdie S.Martino, 450g amidon de cartofi S.Martino, 250g zahăr, zahăr pudră S. Martino pentru decor
Mod de preparare: Scoateti untul din frigider. Porniți cuptorul la 175 C°. Ungeti si presarati faina intr-o forma cu margini inalte si gaura centrala. Se lucrează untul înmuiat cu zahărul, se adaugă pe rând cele 4 gălbenușuri, amestecând mereu, apoi se adauga amidonul și drojdia. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare si adauga-le foarte usor in amestec. Se toarnă în formă și se coace timp de 60 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se presara prajitura cu zahar pudra.
Produs in | Italia |
---|---|
Gramaj: | 250g |
Ingrediente | Amidon de cartofi.
|
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1365kj / 326kcal, Grasimi: <0,5g (din care acizi grasi saturati: <0,1g), Carbohidrati: 80g (din care zaharuri: 0g), Proteine: <0,5g, Sare: 0,1g. |
Caracteristici | Fara gluten |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă