Mai Multe Vizualizări
Descriere
Supa de miso își are numele de la ingredientul său principal, miso, care este o pastă de soia fermentată tipică japoneza. Este una dintre cele mai importante feluri de mâncare ale culturii orientale pregătită cu câteva ingrediente simple și consumată la micul dejun: la baza supei se află „dashi” sau un bulion făcut cu apă, katsuobushi (fulgi de ton bonito fermentați și uscați) și alga kombu. După ce ați filtrat acest bulion, adăugați pasta de miso și lăsați-o să se topească. Nu trebuie să adăugați sare pentru că miso-ul este deja sărat și nici nu trebuie să-l gătiți pentru că ar deveni amar.
În acest moment, supa este gata pentru a fi savurată, dar mai întâi trebuie să adăugați celelalte ingrediente care pot varia în funcție de gust.
alge wakame, cuburi de tofu, legume, scoici. Iti oferim o varianta usor de preparat si super gustoasa: cu crema de susan si alge wakame!
Gustă-l natural sau distrează-te îmbogățindu-l cu ceea ce îți place mai mult!
Supa miso oferă cantități bune de proteine vegetale cu o valoare biologică ridicată și este bogată în antioxidanți, motiv pentru care, conform unei credințe populare japoneze, consumul acestei supe ar ajuta la alungarea energiilor negative ale zilei. Acest fel de mâncare este și o sursă de lactobacili, culturi vii derivate din fermentarea boabelor de soia.
4 plicuri usor de folosit pentru o preparare rapidă a Supei Miso. A se dizolva in apa clocotita.
Miso, fiind bogat in aminoacizi liberi, completeaza proteinele mai putin bogate introduse odata cu dieta si le face mai utilizabile. Importantă este cantitatea mare de enzime care stimulează digestia, lactobacilii și drojdiile prezente în acest condiment. Introduse în organism prin supa Miso, facilitează digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților prezenți în alimente și creează o floră bacteriană intestinală sănătoasă. Acest lucru duce la o mai bună asimilare a alimentelor și la o mai mare apărare intestinală.
Pachetul de 40 grame contine 4 pliculete a cate 10 grame fiecare pentru prepararea supei miso instant.
Mod de preparare:
Se adauga continutul unui plic itr-o cana cu apa calda si se lasa sa se infuzeze cca 1 minut, dupa care se poate consuma.
Produs in | Japonia | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gramaj: | 40g | |||||||||||||||||||||||
Ingrediente | Miso liofilizat 89% (soia, orez, sare de mare, koji (Aspergillus oryzae))(89%), ceapa verde uscata, alge marine Wakame (4%). |
|||||||||||||||||||||||
Declaratie nutritionala |
*RDA = Doza zilnică recomandată: % din cantitățile zilnice indicative ale unui adult, calculate pe baza unui necesar zilnic de 2000 kcal. Nevoia poate fi diferita in functie de sex, varsta si activitatea desfasurata. |
|||||||||||||||||||||||
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă