Mai Multe Vizualizări
Seitan natural feliat în borcan este un aliment organic pe bază de gluten obtinut din grau cu un conținut ridicat de proteine, ideal ca înlocuitor de carne.
Seitanul este o alternativa vegana la carne, bazata pe gluten si proteina din grau. Pentru vegetarieni, seitanul este o sursa bogata in proteine, cu un continut ridicat de fier si vitamina B2. In 90 de grame de seitan se afla 20 de grame de proteine, o cantitate similara cu proteinele din carnea slaba .
Greutatea bruta a produsului este de 535g., greutatea neta (scursa) este de 250g..
Seitanul este un aliment vegetal bogat în proteine, ideal ca alternativă la carne.
- Vegetarian
- Bogat în proteine
- 100% legume
Bogat în proteine: mențiunea nutrițională este permisă atunci când cel puțin 20% din energia produsului este furnizată de proteine.
Certificat Vegan: Brand de autocertificare guvernat de protocolul intern Fior di Loto dedicat produselor vegane. Prezența simbolului garantează absența uleiului de palmier și a ingredientelor de origine animală în rețetă și în liniile de producție pe care sunt realizate.
Vegan: Rețeta nu include utilizarea ingredientelor de origine animală sau a derivaților acestora.
Cum se prepara?
Seitanul trebuie scurs bine înainte de utilizare. Se poate incalzi intr-o tigaie pentru cateva minute sau se poate consuma ca atare, cu legume in functie de preferinte.
Mod de consum: ca atare, sau la gratar, pane, prajit.
Dupa deschidere se va pastra la frigider, in lichidul din borcan si va fi consumat intr-o saptamana.
Doza recomandata de persoana: Doza recomandata de persoana este de 75g de produs scurs, egala cu o felie de seitan.
RETETA (doze pentru 4 persoane) - SEITAN CU LEGUME
300 gr. de seitan feliat, 500 gr. de rosii, 1 ardei galben, 1 ardei verde, 2 dovlecei, 1 ceapa, ulei de masline extravirgin, piper, sare.
Se curata si se spala legumele, se taie rosiile si ardeii, se taie dovleceii rondele, se toaca ceapa.
Intr-o tigaie se rumeneste ceapa tocata in ulei de masline extravirgin: se adauga rosiile, ardeii si dovleceii, se condimenteaza cu piper si sare, se calesc la foc mic timp de cinci minute.
Seitanul se taie in tocanite si se adauga in legume.
Continuati gătirea timp de câteva minute, amestecând din când în când, până când legumele sunt bine fierte. Se serveste fierbinte.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Contine gluten, soia. Poate contine urme de telina. |
Gramaj: | 535g |
Ingrediente | Apa, *gluten bio din grau (31%), *sos de soia bio (apa, *soia bio, *grau bio, sare de mare), *faina de grau bio, *ghimbir bio. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | Valori nutritionale medii pentru 100g: Valoare energetica: 518kj / 123kcal Grasimi: 1,6g (din care grasimi saturate 0,8g), Carbohidrati: 5,1g (din care zaharuri 0,3g), Proteine: 21g, Fibre: 1,9g, Sare: 0.68g. |
Caracteristici | 100% Vegan Bogat in proteine |
Certificari |
Agricultura UE/non UE Certificat ecologic IT BIO 007, operator controlat nr. J32V |
Modalitate de utilizare | Ca atare, sau la gratar, pane, prajit. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma intr-o saptamana |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă